Автоморга за 123-ки?Има ли такова нещо?
Започната от OgO, 28 фев 2007 - 12:39:48
14 мнения по тази тема
Публикувано 28 февруари 2007 - 12:39
Колеги,
Знае ли някой автоморга, която да се е специализирала на 123-ки, че по "нормалните" нищо не може да се намери.
Знае ли някой автоморга, която да се е специализирала на 123-ки, че по "нормалните" нищо не може да се намери.
W123 240 D 1980/Norway edition
W123 230 E 1984
W123 230 E 1984
Публикувано 28 февруари 2007 - 12:48
не знам за м,оргиКолеги,
ама в дружба има една, в която има една бела 123-ка
врати по нея, лайсни, стопове няма, има си доста части
Публикувано 28 февруари 2007 - 12:53
има разбира се
АВТОМОРГА "DJ FUNKY" кажи кво ти треа,може да имаш късмет

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП

Публикувано 28 февруари 2007 - 17:18
има бате на Сливница след бирената фабрика жеднага в дясно.за моита-твоита 123 от там сум купуввал части
иначе звънни аз ще ти кажа и къде още има части.Късмет
иначе звънни аз ще ти кажа и къде още има части.Късмет
Публикувано 28 февруари 2007 - 18:58
И във Филибето няма!!!Онзи ден измих колата,та светна и някои ми е завидял,че ми строши лявото огледало...Три дни обикалях по морги-няма 123-ки!.Накрая намерих само огледалото/кола нямаше/,след пазарлък го дадоха за 20лф-то в магазина сигурно ще е 30 най-много,ама айде. ..Най-добре е колегите със 123-ки,които смятат да си ги карат,да си взимат по нещо/квото изпадне от някъде/и ако някои закъса за нещо да се питаме във "форумската" морга!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 28 февруари 2007 - 19:40
Aха...30 лв ама друг път.Само тенекията с механизма,без самото огледало е към 100.след пазарлък го дадоха за 20лф-то в магазина сигурно ще е 30 най-много,ама айде.
Така че радвай се че го намери толкова тънко.
Публикувано 28 февруари 2007 - 21:53
пак ви казвам автоморга DJ FUNKY работи ,има огледала ,фарове,тенекии,стъкла и други,също така работим и със скрапера Борчев и ни се намират разни работи и за други модели и коли

MY FACEBOOK

Публикувано 01 март 2007 - 22:20
>>>Фънки,много съм далеч от търговията и далаверата изобщо,ама имам чувство,че е добре да замразиш продажбите за сега,щото след още 10-на г. цените на частите за 123* ще скочат в ПЪТИ!пак ви казвам автоморга DJ FUNKY работи ,има огледала ,фарове,тенекии,стъкла и други,също така работим и със скрапера Борчев и ни се намират разни работи и за други модели и коли

"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 02 март 2007 - 09:34
Фънки да ти сменима Ник-а на Автоморга хи хи хипак ви казвам автоморга DJ FUNKY работи ,има огледала ,фарове,тенекии,стъкла и други,също така работим и със скрапера Борчев и ни се намират разни работи и за други модели и коли

Публикувано 02 март 2007 - 13:53
може що?,вместо Група: ПотребителиФънки да ти сменима Ник-а на Автоморга хи хи хипак ви казвам автоморга DJ FUNKY работи ,има огледала ,фарове,тенекии,стъкла и други,също така работим и със скрапера Борчев и ни се намират разни работи и за други модели и коли
може да е Група: автоморгаджий
даже може и на Борчев да го промениш

аааа съвсем скоро очаквайте и една пура за части

MY FACEBOOK

Публикувано 02 юли 2007 - 15:20
ИМАМ ГО РЕЛЕТО ТАКОВА КАКВОТО ГО ИСКАШ И ОЩЕ КУП НЕЩА НА 0889918616 0896654635 ВАРНААААААААААААААААКолеги,
Публикувано 02 юли 2007 - 15:26
аааа съвсем скоро очаквайте и една пура за части
Еми давай е най-накрая, от кога те мрънкам за тази лайстничка, просто не е истина

Публикувано 02 юли 2007 - 15:27
Еми давай е най-накрая, от кога те мрънкам за тази лайстничка, просто не е истина
замина си вече ,цяла целеничка

MY FACEBOOK

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни