Здравейте приятели
Искам да Ви отправя предложение за предстоящия събор на клуба.Мисля да го направим в Петрич, като естествено знаете че ще се погрижа за организацията с която съм стигнал донякъде.С много от Вас сме го коментирали и са съгласни, но реших да пусна и тема за да няма хър мър.Датите за мероприятието оределяте Вие.Предполагам говорим за средата или края на април или началото на май месец...смисъл както решите.Говорил съм с хотел Relax http://pochivka.bg/o...28-хотел_релакс говорим за 35 лв двойна стая с две легла евентуално може и три по избор.Хотела разполага с един апартамент за 4 човека който струва 60 лв.Няма закуски, няма обеди, няма вечери....аз ще се погрижа за всичко.Хотела ще събере около 22 човека....има опция ако сме повече да ни настанът и в друг хотел с който имаме договорени отношения за същите цени.Двата хотела са много близко един от друг.Когато правихме трипчето в Югозапада незнам кога беша това...бях много млад спахте в хотел Бац на двойни цени и не беше нещо кой знае какво.Идеята ми е да съберем МЕРЦЕДЕС БЕНЦ КЛУБ БЪЛГАРИЯ в Петрич, защото мисля и да снимаме клип на песента Яко Движи.Тази песен стана хит в цяла България и мисля че заслужава един хубав клип.Ще организирам коли и от Петрич можем да направим хубави неща....можем да направим звездата от автомобили....сега ще разполагаме с квадракоптери за снимане.Като цяло човека който ще снима разполага с абсолютно всякаква техника за снимане и имаме възможност да се направят снимки, видео което ще остане в историята на клуба.Може да направим и една разходка до Рожен...нещо обядче вечерка а у.Храма на леля Ванга също..но него го посетихте миналия път.Самуиловата крепост също мое да скокнем до нея.Така....основните неща съм ги нахвърлял казвайте какво мислите по въпроса, за да се знае как да се процедира по нататък.