Честито, Весо. Невероятна е!
E350 CDI CoupeC207
Started by Blond, 05 Mar 2015 - 20:01:42
66 replies to this topic
Posted 06 March 2015 - 08:56
Posted 06 March 2015 - 09:31
Айде, честита да ти е! Много весели емоции с нея(колата) де
п.п. и едно кръгче ако може
Posted 06 March 2015 - 09:35
Честито и от мен! Със здраве да се ползва от цялото семейство!
П.П. Кой какво прави и пак на купе налита!
Posted 06 March 2015 - 10:27
Честито,страхотна е!
Posted 06 March 2015 - 11:46
ох Котьоооо !!
Арна е чичо Веско
С кеф да си я караш ! (И ние покрай теб )
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 06 March 2015 - 11:51
Браво Веско
Много безаварийни километри да изминеш.
Много ме радва точно този модел.
Posted 06 March 2015 - 11:55
Много добра!
Честито и безаварийно!
Posted 06 March 2015 - 14:35
Наистина е много хубава,а на живо е още повече.Видях я преди всички.
Много весели и безаварийни километри и моменти от все сърце.
Веско Ти го заслужаваш.
Posted 06 March 2015 - 20:08
Благодаря за пожеланията, приятели!
Колата е невероятна наистина. Още й свиквам - липсва ми мерника, особено като я вкарвам в гаража.
За возията - невероятна е. Само малко е нисичка спрямо предишните ми.
Като динамика...като я галиш е тип котенце - бавничко и тихо. Като я сръчкам - изръмжава и се втурва зверски.
Кафявата кожа....отдавна заглеждам и все ми харесваше.
Джантите - вече се оглеждам за оригинални 17-ки за лятото. Гадното е че ЕТ45 е малко изчанчено.
Засега я карам лекичко, за да свикнем един с друг.
Колата е невероятна наистина. Още й свиквам - липсва ми мерника, особено като я вкарвам в гаража.
Като динамика...като я галиш е тип котенце - бавничко и тихо. Като я сръчкам - изръмжава и се втурва зверски.
Джантите - вече се оглеждам за оригинални 17-ки за лятото. Гадното е че ЕТ45 е малко изчанчено.
Posted 06 March 2015 - 20:11
Красавицааааа честито много да те радва и слуша
Posted 06 March 2015 - 20:51
Ето едно предложение за джанти
http://gumi.cars.bg/f147282
Въпреки, че има един по-подходящ модел с пет двойни спици от авантгард.
Posted 06 March 2015 - 23:42
Е-еее това очаквах да чуя!Оргазма е пълен!Още веднъж ти пожелавам да влизаш всеки месец в темата и да споделяш как "новите" мерцедеси са надеждни като "старите" и носят същото удовлетворение!Супер колица,предполагам си я проверил!?Благодаря за пожеланията, приятели!
Posted 06 March 2015 - 23:47
Тайничко ти завиждам - карал съм такова купе и бих казал, че е един от най-впечатляващите модели от цялата им нова гама през последните 3 - 4 години. А активните седалки (ако ги имаш) са супер яка екстра, само заради нея бих си купил такава...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 07 March 2015 - 00:51
чичи, честито! здраве и много хиляди доволни километри зад теб да останат с тая прекрасница!
тихичко си гледам снимките и бриша лига
тихичко си гледам снимките и бриша лига
Posted 07 March 2015 - 07:23
Ето едно предложение за джанти
По книжка оригиналния размер на джантите е 17 цола, ЕТ45 7,5J - Дали няма да е проблем ширината на? Гумите, с които трябва да се обуе колата за лятото са 235/45/17 и не знам дали няма да се преразтегнат на по-широка джанта и да няма малко от гумата извън джантата, за да я пази.
Тайничко ти завиждам - карал съм такова купе и бих казал, че е един от най-впечатляващите модели от цялата им нова гама през последните 3 - 4 години. А активните седалки (ако ги имаш) са супер яка екстра, само заради нея бих си купил такава...
Седалките са анатомични, ама не съм сигурен дали са и активни. Ела днес, за да провериш на Невски.
Даймлер, колата е купена от представителство на Мерцедес в Германия с пълна документация за ремонти и километри. Въпреки това вчера мина и на котнролен преглед през сервиза, в който ще я поддържам. Към момента съм открил една забележка по нея - не й светят два диода от третия стоп, което въпреки, че не ме дразни, ще бъде оправено при първа възможност.
Предишната ми кола (W211 2004г) я взех на реални 177хил км и за 3 години и 60хил км, имах смени само на консумативи и дребни забележки.
Надявам се и тази да е така, още повече че е на по-малко километри. Пу-пу да не й уроки!
Така че - аз поддържам тезата, че мерцедес на реални километри си е качествена и надеждна кола, независимо дали е от по-старите или по-новите модели на марката.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users