Супер!
Проработиха
Честито!
"Братята" са мого напред с техниката!
Публикувано 15 февруари 2019 - 16:56
Супер!
Проработиха
Публикувано 16 февруари 2019 - 13:41
Публикувано 16 февруари 2019 - 13:47
Публикувано 17 февруари 2019 - 01:59
Публикувано 17 февруари 2019 - 02:04
Някой знае ли как се свалят задните кори,защото искам да смажа повдигачите на прозорците.Преди година две исках да направя тази операция,но не разбрах как се свалят корите.
Публикувано 17 февруари 2019 - 10:52
Самурай брадъре може проблема да идва от там. Утре ще погледна
За осветлението на задния номер има 2 крушки - ако не ме лъже окото - от снимката се вижда, че дясната ти крушка не свети - заради нея ти свети индикацията на таблото (ако всичко друго е изправно)...
Публикувано 17 февруари 2019 - 17:01
Публикувано 17 февруари 2019 - 17:06
Публикувано 17 февруари 2019 - 20:25
хм, това със стойките го мислех и аз, ама добре, че каза че не стават, да не се набутвам (освен ако не съм си ги купил вече, нямам никакъв спомен)
какво е решението, според теб, за вдигане на колата и работа под нея?
Публикувано 18 февруари 2019 - 00:05
Според мен ел моторчетата работят само в една посока. Цялото движение на рамото напред назад е механика. Дай малко по-детайлни снимки. Микрото какво прави само прекъсва веригата?
Публикувано 18 февруари 2019 - 00:41
Според мен ел моторчетата работят само в една посока. Цялото движение на рамото напред назад е механика. Дай малко по-детайлни снимки. Микрото какво прави само прекъсва веригата?
Да прави два оборота удря микрорелето и приключва работата, докато не махна пласмасата,която е бие по микрорелето.Гледах по клипчетата в ютуб и там обърнах внимание,че и на колегите се върти само в една посока.Не мога да разбера как аджеба това зъбно колело се превърта за да продължи да работи чистачката с прекъсване,а не постояно.Детайлни снимки ще направя утре.
Публикувано 18 февруари 2019 - 00:43
Попаднах на това! Някой знае ли как може да се деактивира иммобилайзера? Дразниме всеки път,когато изгаса двигателя да трябва да изваждам ключа,да заключвам и отключвам и чак тогава да мога да запаля!
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни