Здравейте искам да сменя дисковете и накладките на мечо. Отпред мисля АТЕ power disk с накладки ате и отзад обикновен АТЕ диск с накладки. Дали е добър този вариант..?
Мнение за спирачни дискове АТЕ power disk
Започната от dankoss, 10 фев 2015 - 11:37:13
6 мнения по тази тема
Публикувано 10 февруари 2015 - 11:37
Публикувано 10 февруари 2015 - 11:46
Да, АТЕ са си марка за фабрично вграждане, а ти си в Чехия като гледам, вероятността за менте е минимална, особено ако ги купиш от дистрибутор на АТЕ.
Публикувано 10 февруари 2015 - 11:59
Ами не съм много сигурен дали са оригинал.. в магазина казват, че са но мен ме съмнява малко ниската им цена... 2х предни Ате power disk с накладки ате , отзад обикновен АТЕ + накладки за 320лв всичко.. как да разбера дали са ментета по кутията , надписите на дисковете или има и други знаци...
Публикувано 10 февруари 2015 - 12:29
Добър ли е варианта отпред Ате power disk или да сложа обикновен АТЕ диск? Някой казват, че power disk яде повечко накладките и имало вибрации при спиране... и се малко двоумя какви да сложа отпред..
Публикувано 10 февруари 2015 - 13:47
Нормално е powerdisk да е малко по-шумен, понеже е с канали.
Кое е важно за теб - цената на накладките и дисковете, скоростта на износването им, шумът при спирането или късия спирачен път?
Погледни и керамичните накладки на АТЕ - по-тихи, значително по-малко износване, липсва черния прах, но пък са по-скъпи и спират стандартно (не толкова добре, колкото high-performance накладки).
Този пост е редактиран от Praetorian: 10 февруари 2015 - 17:30
Публикувано 13 февруари 2015 - 10:48
Здравейте решихме с майстора да взема стандартни дискове и накладки АТЕ.. мерси за отговорите
Сега имам друга дилема търся летни гуми 225/45/17 и изпаднаха едни Nokian zLine http://pneumatiky.he...225-45-r17-94y/от човек са уж нови 2014 още с етикетите (не съм ги виждал) за 400лв (обърнато в лв.)..та добри ли са тези гуми Nokian за зимните знам че са ОК, но за летните чувам повече критика, ако някой нещо знае да напише..
Публикувано 13 февруари 2015 - 11:07
Аз карам вече 5 г. с летни Nokian и нямам оплаквания! Не са нещо специално, но са си просто добри гуми.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни