става въпрос за мерцедес е 200 в210 авангард 1997 година със стария ключ с 1 бутон.та проблема е ,че не се заключва или отключва на повече то 10 см от страничното стъкло освен отперед там става и малко по от далеч.
проблем с централно заключванене хваща от повече от метър от огледалото
Започната от nasko00, 15 дек 2014 - 21:39:25
централно заключване
8 мнения по тази тема
Публикувано 15 декември 2014 - 22:55
Колега и аз съм така , същата работа вече 4 години . Ще ми бъде интересно някои по запознат с темата да си каже тежката дума . Благодаря ти за въпроса и успех !!!
Публикувано 15 декември 2014 - 23:01
Батерии на дистанционни сменявали ли сте?
Принципно някъде бях чел, че някъв антенен усилвател е*авал схемата ма дали не беше само за тия с ключ "рибка"...
Публикувано 29 ноември 2015 - 14:07
При мен това заводското изобщо не сработва дистанционното ми свети отпред обаче колата не се заключва и отключва.Също така не ми светва и плафона като отворя задна лява врата смених му бутончето обаче не сработва явно имам проблем в модула на централното.Сега е голямо премеждие заключването само през задна врата от бутона на конзолата който е.При теб само разстоянието ли е проблем,с ключа отключва ли се през ключалката ? Ще следя темата с интерес
Публикувано 04 декември 2015 - 17:14
При мен това заводското изобщо не сработва дистанционното ми свети отпред обаче колата не се заключва и отключва.Също така не ми светва и плафона като отворя задна лява врата смених му бутончето обаче не сработва явно имам проблем в модула на централното.Сега е голямо премеждие заключването само през задна врата от бутона на конзолата който е.При теб само разстоянието ли е проблем,с ключа отключва ли се през ключалката ? Ще следя темата с интерес
колега при мен проблема е само в дистанцията а ако заключвам през ключалката се заключва само шофьорската врата
Публикувано 04 декември 2015 - 20:38
Нямаш захранване до усилвателя на антената. Другия вариант е прекъсната връзка между усилвателя и антената. Трети вариант е прекъсната антена.
Усилвателя се намира в багажника зад една от страничните кори.
Антената е в най-горната част на задното стъкло най-горните 3 линийки или ако е комби в задните странични прозорци.
Този пост е редактиран от sv_trener: 05 декември 2015 - 00:38
Шофьорски стаж от 23.07.1987г.Категория B, C, D, E, Т-тб ,Т-кт
Шофирай разумно - стигни жив! Пази останалите на пътя!
Понякога ми идват такива идеи, че бръмбарите в главата ми стават на крака и ръкопляскат...
Публикувано 27 май 2016 - 23:31
Заключва се само едната врата,защото централното е с вакуум!Т.е не е като някой други коли с електрически моторчета и като врътнеш ключа на шофьорската врата и се заключват всичките!Вакуум помпата и управлението на нащите Мерцедеси е на едно и се намира под дясната седалка при акумулатора!Там виж....сигурно е изгоряло!Аз сега имам този проблем,защото там под седалката ми се е събирало вода и беше дало на късо!Сега търся вакуум помпа.....Хайде със здраве!Дано съм бил полезен с информация...
Публикувано 30 май 2016 - 17:06
Намерих вакуум помпа,макар и с различен номер,НО стана....
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни