Възстановяване на изтрити (изтъркани) копчета по интериора
Започната от kdl, 01 дек 2014 - 12:06:21
28 мнения по тази тема
Публикувано 01 декември 2014 - 12:06
Много, много, много важна тема! - Възстановяване на копчета
Всички знаем какво се случва с бутоните на Бенц - изтъркват се доста грозно, особено тези на волана. Нови са доста скъпи. Преди време се търсеха варианти да се използват бутони за custom решения.
Нямам никакъв контакт или отношение към автора на темата, но за пръв път от години, попадам на информация за човек, който се занимава успешно с това.
Нямам представа и за цените. Пускам темата, понеже в "Интересни обяви за части и автомобили Мерцедес" има възможност да потъне назад в страниците.
Ето линк към оригиналния източник:
http://www.vwclub.bg...0af5f8dc609d9e3
Ето и линк към галерията на човека:
http://s500l.snimka..../kop4eta.763845
А ето и screenshot от линка, в случай че нещо се случи с темата в оригиналния форум или се загубят контактите (както традицията повелява )
Всички знаем какво се случва с бутоните на Бенц - изтъркват се доста грозно, особено тези на волана. Нови са доста скъпи. Преди време се търсеха варианти да се използват бутони за custom решения.
Нямам никакъв контакт или отношение към автора на темата, но за пръв път от години, попадам на информация за човек, който се занимава успешно с това.
Нямам представа и за цените. Пускам темата, понеже в "Интересни обяви за части и автомобили Мерцедес" има възможност да потъне назад в страниците.
Ето линк към оригиналния източник:
http://www.vwclub.bg...0af5f8dc609d9e3
Ето и линк към галерията на човека:
http://s500l.snimka..../kop4eta.763845
А ето и screenshot от линка, в случай че нещо се случи с темата в оригиналния форум или се загубят контактите (както традицията повелява )
Публикувано 01 декември 2014 - 18:08
Браво, добре изглежда... ако някой успее да ги пробва преди мен, да каже...
Иначе аз custom бутон за газта съм си направил одавна, мисля, че и снимки съм пускал, ако не съм, ще пусна...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 23 юли 2015 - 12:55
Аз съм човека от линковете дето се занимава с това,телефона е актуален имам и вайбър ако имате въпроси пишете
Ето я последната тема в ауди форума със снимки ще публикувам и тук ъема сега.
http://audibg.com/fo...42#entry2475549 e
0889 015 713
0889 015 713
Ето я последната тема в ауди форума със снимки ще публикувам и тук ъема сега.
http://audibg.com/fo...42#entry2475549 e
0889 015 713
0889 015 713
Публикувано 23 юли 2015 - 16:53
Радвам се да те видя и тук. МОже би към края на лятото ще имам един custom бутон за правене, ще се свържа допълнително!
Поздрави
Поздрави
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 27 юли 2015 - 14:49
Радвам се да те видя и тук. МОже би към края на лятото ще имам един custom бутон за правене, ще се свържа допълнително!
Поздрави
Ок когато решиш. На линия съм.
Публикувано 28 юли 2015 - 12:28
Ето и последните копчета на Мерцедес, които съм правил
Прикачени файлове
Публикувано 28 юли 2015 - 15:10
Ето и последните копчета на Мерцедес, които съм правил
А каква е цената за копчетата на волана за един панел или цената е общо за двата панела с копчета на волана?
Само ляв или десен панел с копчета на волана или трябва и двата панела за да няма разлика?
Публикувано 29 юли 2015 - 07:38
А каква е цената за копчетата на волана за един панел или цената е общо за двата панела с копчета на волана?
Само ляв или десен панел с копчета на волана или трябва и двата панела за да няма разлика?
По принцип разлика може да има минимална ако са друг цвят различен от черно, ако са черни разлика няма да има.Ако имаш възможност прати ми някаква снимка, да ги видя и да придобия представа за състоянието и за цвета и ще мога да ти дам по изчерпателна информация по въпросите.
Публикувано 12 август 2015 - 07:58
И аз съм за ремонтче. Може ли орентир колко време и пари ще е това от снимките моля?
uploadfromtaptalk1439359187378.jpg 242,79K 35 Брой сваляния
uploadfromtaptalk1439359305384.jpg 198,33K 34 Брой сваляния
uploadfromtaptalk1439359187378.jpg 242,79K 35 Брой сваляния
uploadfromtaptalk1439359305384.jpg 198,33K 34 Брой сваляния
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 12 август 2015 - 08:25
Здрасти, колега за съжаление не мога да те зарадвам. Тези копчета не подлежат на ремонт, те не са като другите пласмасови с гумитрано покритие, а са гумени. Моята боя не държи върху гумата , пробвах какво ли не не става и не става.
Публикувано 12 август 2015 - 09:56
Жалко.
Благодаря за отговора.
Благодаря за отговора.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 август 2015 - 17:01
Аз намерих решение на тези проблеми.
За опит ми беше един автобус BOVA и стана.
Обаче ме мързи да сваля копчето на колата за да го оправя.
Решението е много просто и на 100 процента оправя копчетата по волана или по климатика и т.н.
ОБАЧЕ трябва да си намерите UV лампа (по-добре е да е LED) и хибриден гел-лак SHELLAC.
(Тук може и дамите да се обадят)
Публикувано 15 август 2015 - 15:02
Потвърждавам за добре свършената работа на Тошето!
Бутоните ми се бяха размекнали и лепнеха неприятно.Преди година ги бях почистил и минал с мат лак,но ефекта не ме задоволи.Сега благодарение на Тошко са като нови!
Бутоните ми се бяха размекнали и лепнеха неприятно.Преди година ги бях почистил и минал с мат лак,но ефекта не ме задоволи.Сега благодарение на Тошко са като нови!
Публикувано 15 август 2015 - 20:53
Стана ясно, че тези на волана не може да станат. А да питам за врътките на Becker и Alpine, които често се скапват? Даже мисля, че имам такива, върху които да се пробва!
Публикувано 16 август 2015 - 09:47
Илия, на 208 могат.
209/203 и другите с тези много гумените, те не могат.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни