Възстановяване на изтрити (изтъркани) копчета по интериора
Started by kdl, 01 Dec 2014 - 12:06:21
28 replies to this topic
Posted 16 August 2015 - 18:07
Комай ще трябва да ги сваля и да ги прежаля - да попътуват до Варна!
Заедно с някои други работи за правене!
Заедно с някои други работи за правене!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 16 August 2015 - 23:43
Известна част от интериора на моята в момента кротичко се подмладява там
Ще пусна снимки "преди - след"
Posted 17 August 2015 - 09:20
Стана ясно, че тези на волана не може да станат. А да питам за врътките на Becker и Alpine, които често се скапват? Даже мисля, че имам такива, върху които да се пробва!
Само този модел не става който е на колегата. Те са изцяло гумени и не залепва боя върху тях , не са като другите пластмасови с гумирано покритие. А твойте врътки дай снимки да ги видя, на скоро правих на една S-класа врътката на навигацията и стана.
Attached Files
Posted 29 March 2016 - 23:26
Днес си получих ключа за фаровете от Тошко и искам да споделя, че се чувствам удовлетворен. Важно е да спомена, че колегата беше достатъчно коректен да го направи втори път и то с удоволствие, след като се получи леко недоразумение в цвета, което 90% от хората нямаше да забележат.
Нямам снимка от преди, но го прецаках като го чистих с някакъв препарат и почти му бях изтъркал символите, ето крайния резултат след боядисването:
Posted 30 March 2016 - 13:33
Ама... аз съм много зле...
Забравил съм да пиша.
Всичко беше супер. Пратих на колегата един кашон чаркаля, кои повече надрани, кои по-малко... всичко в момента е като чисто ново, просто все едно е излязла сега от завода.
Posted 21 November 2016 - 07:18
up
Posted 10 August 2017 - 10:34
Смяна на цвят Ц класа 2015г.
Attached Files
Posted 10 August 2017 - 13:14
А с какво може да се изчисти гумираното покритие?
Макар и 5 месеца по късно....това покритие се чисти само със спирт от аптеката
By Batev
Posted 10 August 2017 - 13:43
Макар и 5 месеца по късно....това покритие се чисти само със спирт от аптеката
Колега нещо съм ти боядисвал иимаш рекламация ли ? Пиши ми или ми звъни да изясним нещата 0889 015 713.
Posted 10 August 2017 - 13:55
Колега нещо съм ти боядисвал иимаш рекламация ли ? Пиши ми или ми звъни да изясним нещата 0889 015 713.
Не не колега...няма проблем...даже незнаех че е твоя темата...просто се занимавам с автотенекеджийски услуги и тия проблеми са ми до болка познати....особено при VW ти най добре знаеш за какво става въпрос.Извинявай ако съм те засегнал по някакъв начин.
By Batev
Posted 10 August 2017 - 14:00
Не не колега...няма проблем...даже незнаех че е твоя темата...просто се занимавам с автотенекеджийски услуги и тия проблеми са ми до болка познати....особено при VW ти най добре знаеш за какво става въпрос.Извинявай ако съм те засегнал по някакъв начин.
Ок , няма проблем аз после като го прочетох втори път разбрах , ама да не някой да си помисли че е рекламация
Posted 13 October 2019 - 17:16
уп
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users