Здравейте, колеги! Въпросът ми сигурно е доста глупав за повечето, но до сега не се бях сблъсквал с подобен проблем и нямам представа. Значи от известно време като минавам през дупки или лежащи полицаи предницата скърца и вози доста по твърдо от задницата на колата и си мисля, че са тампони на предните носачи, но чух различни мнения за това колко са тампоните и дали са предни и задни тампони на предните носачи и съответно същото за задните носачи или са само един тип тампони за да знам горе-долу дали ще ми излезе по-евтино или по-скъпо. Благодаря предварително на отзовалите се на глупавия ми въпрос Mercedes C220 D 1995 година
Колко са тампоните на предните носачи?Тампони на предните носачи - колко на брой?
Започната от AMG-6.3, 05 ное 2014 - 03:03:55
тампони носачи предни задни
1 отговор на тази тема
Публикувано 05 ноември 2014 - 03:03
Публикувано 05 ноември 2014 - 15:23
Тампоните на предните носачи са 2 бр.От пред са комплект от 2-ва полу-тампона,а от зад един цял.
Скърцането може да е и от тампоните на реактивната щанга.Тръгнали долни шарнири или горни.
Горните шарнири са комплект с носача и тампона.Огледай кормилната щанга и паразитния хевел.
Най добре отиди на специалист.
Този пост е редактиран от niki7111: 05 ноември 2014 - 15:33
Also tagged with one or more of these keywords: тампони, носачи, предни, задни
Модели →
C-класа →
Проблеми и ремонти →
W203 →
S203 - ходова част, спирачки и консумативиЦени, части, майстори Започната от Mitakat, 23 мар 2019 S203, предница, носачи и още 3 |
|
|||
Модели →
CLK-класа →
Проблеми и ремонти →
Проблем с предни габарити при запален двигателПредните габарити угасват след запалване на двигателя Започната от menotti, 02 ное 2016 предни, габарити, проблем и още 1 |
|
|||
Модели →
E-класа →
Общи теми за E-класа →
Общи теми за W210 →
Е200 97 w210Започната от st.stoilov, 23 яну 2012 Тампони |
|
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни