Ти остави колата, ами да не влезе вътре при теб говедото, да не дава Господ.
Аз преди време, на път за Враца, видях един кон да се разхожда на "пистата" до Ботевград. Посред бял ден.
Публикувано 06 ноември 2014 - 16:42
Ти остави колата, ами да не влезе вътре при теб говедото, да не дава Господ.
Аз преди време, на път за Враца, видях един кон да се разхожда на "пистата" до Ботевград. Посред бял ден.
Публикувано 07 ноември 2014 - 00:44
Има огради, разбира се. Поне по Тракия. Някои малки животни обаче успяват да подкопаят отдолу и да излязат.
С колко стотин км/ч караше, ама честно?
140, честно!
Публикувано 07 ноември 2014 - 12:03
Преди 2 години у среднощ блъснах кон в София, в Красна поляна до депото... като видях, че сблъсъка е неизбежен се примолих само коня да не седне в мен хахахахахаха
Немеца го е измислил !
Публикувано 08 ноември 2014 - 09:02
Отвратително е! Вчера на булевард България ми излезе куче, добре че не летях иначе пак щеше да има щета.
Публикувано 08 ноември 2014 - 18:44
Абе това с животните си е риск, който няма как да се избегне.
Обаче по-често се случва хората да правят мърльовщини.
В рамките на 1 месец, точно на м.Тракия, близо до Овърдрайв, едната вечер някой беше разсипал дървени цепеници по шосето и не си ги беше събрал,
а после друга вечер един шибан тираджия беше пукнал гума, ама не знам как я беше пукнал, защото самата гума
седеше в средното платно /без джантата слава богу/, където аз карам, а педала си седеше до камиона и гледаше кога някой ще мине през нея и ще си потроши колата.
Едва я избегнах, а не карах с над 130км.ч.
Просто винаги има риск, особено нощем, да стане беля, и когато се кара с превишена скорост човек да си знае, че може и да не стигне там, закъдето е тръгнал.
Този пост е редактиран от shotgun600: 08 ноември 2014 - 18:45
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни