Здравейте колеги,
Обръщам се към вас с един странен проблем. Забелязах че колата ми не ще да върви понякога. Това понякога е повече даже. А пък понякога нещо става и не мога да я позная. Става много пъргава. Но не мога да разбера от какво се получава това. Значи дебитомера е на няколко месеца, преди това колата влизаше в авариен режим, сложих нов дебитомер и такъв вървеж че нямам думи. Едновременно с вървежа се губят и вибрациите и мотора работи по-тих но след като сложим и на път да се прибера за вкъщи колата даде грешка EPC и след това вече нямаше този вървеж и вече много рядко. Заради тази грешка първо ми чистиха Турбото уж се задържало в крайно положение няма 3 месеца пак същата грешка получавам миналата седмица, сега отидох при един пич той огледа колата бая време и ми каза че видял датчика на високото налягане да има хлабава връзка и са я стегнали за няколко дни няма тази грешка.Но колата ту работи по спокойно ту с повече вибрации а тоя вървеж след смяната на дебитомера го няма изобщо. Почистих дебитомера но няма ефект. Как да постъя колеги?