Адрес или телефон на майстор или сервизЗа дисплеите на часа и температурата
Започната от b3real, 14 сеп 2014 - 15:46:45
7 мнения по тази тема
Публикувано 14 септември 2014 - 15:46
Здравейте приятели ако мога да помоля някой от форума да бъде така добър да ми даде телефон или адрес на майстор или сервиз в който адекватно да ми ремонтират дисплеите на часа и температурата,че аман от некадърници вече.За Пловдив става дума.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Публикувано 15 септември 2014 - 06:29
Избягвам да пипам неща,които не са ми ясни така че темата не ми е от полза.
Публикувано 15 септември 2014 - 17:59
За жалост, това е единствения разумен начин да се направи.
Нови лентови кабели само удължават агонията.
Можеш да пишеш едно ЛС на HIFI и да го питаш дали още му се занимава с това...
Публикувано 15 септември 2014 - 20:21
Аз си ги направих сам по описания метод...съветвам те да си намериш приятел дето запоява да ти го направи.
Публикувано 15 септември 2014 - 20:39
Отворя ли го край с него знам го от опит.А тези кабелчетата като се сменят няма ли да изкарат повечко време?Да ще му пиша да видим какво ще каже.
Благодаря на всички за помоща.
Публикувано 19 септември 2014 - 19:51
Здравейте, колеги реших да си ползвам тази темичка за да не спамя форума не че сме много активни ,но все пак. Та направо по въпроса как се поддържат меките тавани на нашите коли някакви специални препарати какви смазки се използват за механичните части какви наставления трябва да давам на момчетата от автомивките. Общо казано какви грижи се полагат за меките тавани или как вие се грижите за тях. Ако има хора от форума с кабриолети бих желал да се видим някъде за кафенце и да поговорим независимо Пловдив или София . Благодаря ви предварително. Ако модераторите преценят ,че темата не е за тук нека я преместят.
Публикувано 20 септември 2014 - 14:24
Има оригинална мазга по МВ за кабриолетите.
В Балкан Стар са наясно, но е скъпа.
КабриНет на мивка, никога няма да закарам
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни