Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Ляво ел. огледало - грее!

• Please log in to reply
3 мнения по тази тема

#1 strelec

strelec

Чирак

• Потребители на форума
  • 195 Мнения:
  • Град:Стара Загора-Пловдив
  • Автомобил:
    W124 200TE 136k.c. 1994
    Opel Corsa Sport X15DT

Публикувано 01 август 2014 - 20:53

Привет колеги!
Вчера случайно констатирах, че лявото ми огледало направо пари (ако беше хоризонтлно може да си изпържа яйца), докато дясното си е студено. Преди години някъде бях чел, че подгряването се вкл. под 5*С, а лявото ми е започнало да грее и над 30*С. Не се и управляват и двете огледала едновременно? Имате ли идея как да се разреши този проблем?

• 0
Публикувано изображение

#2 xuben

xuben

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W124 300D 93

Публикувано 22 септември 2014 - 09:50

До подгрева на огледалата "плюса" е постоянен.В стъклото има вграден термоключ.При мен се включва под 15 градуса.Може да е залепнал и постоянно да грее или стъклото да не е оригинално.Във всички резервни стъкла,които съм видял този ключ липсва,въпреки,че пластмасата е изпъкнала все едно,че го има.

• 0
Публикувано изображение

#3 strelec

strelec

Чирак

• Потребители на форума
  • 195 Мнения:
  • Град:Стара Загора-Пловдив
  • Автомобил:
    W124 200TE 136k.c. 1994
    Opel Corsa Sport X15DT

Публикувано 21 февруари 2015 - 23:34

Привет!

Стъклото (огледалото) е оригинално. Преди това само когато бе студено тогава грееше, но сега нещо се е повредило...

• 0
Публикувано изображение

#4 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 февруари 2015 - 00:42

Имаш ли затъмняване на това огледало, ако имаш - може да има късо някъде и от това да грее! Фаричният подгрев е слаб - колкото да топи сняг/скреж, не трябва да стига до там, че да пари. Ако те притеснява - по-добре му откачи буксата да не направи беля, макар че гледам, че оплакването е още от лятото... На гърба на стъклото трябва да има термостат, който го пуска кога да грее и кога не, иначе ток има винаги, когато си на контакт.

• 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни