Емблема
Започната от tuddrazl, 21 фев 2007 - 16:30:11
22 мнения по тази тема
Публикувано 21 февруари 2007 - 16:30
Как да си сложа емблемата.Обяснете като за начинаещ.Става въпрос за 190.
Публикувано 21 февруари 2007 - 17:27
я кажи коя от всичките
Публикувано 21 февруари 2007 - 18:07
Как така коя от всичките?Колко има??Просто не знам как се слага.Емблемата е от тези.
http://www.joetlc.co...1248800086o.jpg
Я кажи какви видове има още да се образовам малко?И някой ако може да обясни като на пълен начинаещ как се слага.
http://www.joetlc.co...1248800086o.jpg
Я кажи какви видове има още да се образовам малко?И някой ако може да обясни като на пълен начинаещ как се слага.
Публикувано 21 февруари 2007 - 18:32
.... отпред даже са две, тази която си ни показал и има една малка под нея. Освен това имаш на капака на багажника и на лятите МБ джанти в централния отвор за фланеца .
В интерес на истината аз пък мойта не мога да я закрепя неподвижно, все се измъква и размества
В интерес на истината аз пък мойта не мога да я закрепя неподвижно, все се измъква и размества
Публикувано 21 февруари 2007 - 18:58
И в крайна сметка как се захваща.Не може просто да се пъха в дупката защото хлопа??Някой да ме светне.
Публикувано 21 февруари 2007 - 19:27
здравеите , днес привечер и моята емблема стана сувенир на някои дивак
имам си резервна в жапката , но нямам представа как се сменя , а така не мога да карам
пишете как става трика с смяната и мерси предварително .
ПС:за същата като на колегата
имам си резервна в жапката , но нямам представа как се сменя , а така не мога да карам
пишете как става трика с смяната и мерси предварително .
ПС:за същата като на колегата
Публикувано 21 февруари 2007 - 19:33
Няма да го обяснявам.
.
Публикувано 21 февруари 2007 - 19:38
Я обясни като на пълен дървар.Като само я пъхнеш хлопа.Тая джаджа отдолу ли се върти след като си я вкарал?Съжалявам ама наистина съм в пълна мъгла.
Публикувано 21 февруари 2007 - 19:42
Слагаш я да "хлопне" и завърташ тая джаджа както я нарече.Ама не си први експерименти да пробваш сухи тренировки че ако я изтървеш да се превърти и да разпъне пружината после става трудно да я върнеш.
Публикувано 21 февруари 2007 - 22:10
Мерси много.А тая "джаджа" със клещи ли да я завъртя или може и на ръка?В коя посока?
Публикувано 21 февруари 2007 - 22:55
еЕЕЕЕЕЕЕййййй избивате рибата вечеМерси много.А тая "джаджа" със клещи ли да я завъртя или може и на ръка?В коя посока?
Как с ръка разбира се че с клещи, може и с телоподаващото да я капнеш.
Извинявай за тона но тове е елементарна операция.
Успех.
Публикувано 21 февруари 2007 - 23:36
Еми не си извинен за тона.100000 пъти написах,че съм начинаещ.Трудно ли е да възприемеш,че има хора които не са висяли 2 седмици под колата си.Нали затова е този форум.Ако си фен на ехидните забележки влез в форума на голф.Там май е за теб.Заяждаш се без причина.Темата е за проблеми.Ако за мен е проблем как по дяволите да си пусна фаровете и питам тук това е защото няма да знам.И "умни" глави като теб няма да ми помогнат.Не всеки си е разглобявал колата 100 пъти или пък го интересува "оная синята лампа зад таблото как ли мога да я направя червена??"
Публикувано 21 февруари 2007 - 23:48
tuddrazl нищо лично но все пак трябва и малко желание! Проверяваш дали става да го завъртиш с ръка (не става) и го въртиш с клещи ако не става взимаш тръбен ключ. Така са се учили почти всички с опити и мислене, все пак ВИКНЕШ ЛИ НЕВОЛЯТА става всичко. И аз ти пожелавам УСПЕХ
Публикувано 22 февруари 2007 - 00:26
С опити и мислене.Само че опитите са проблем.Първо-това съвсем не е най-важното нещо което ме занимава-не мога да се разкарвам до колата-да пробвам,да видя,да се чудя.Колата не е наблизо а след като имам намерение да сложа шибаната емблема не е проблем да си изясня и всичко относно тая дребна и елементарна манипулация от колкото да разбера,че нещо толкова елементарно може да ми загуби време и нерви ако съм незапознат,нали? Затова се пита-по лесно е да натиснеш 2 копчета на клавиатурата отколкото да се чудиш като гламав или да забравиш нещо.Ако вас ви мързи да ми отговорите с още 2 копчета- просто не пишете.Благодаря на хората които помогнаха и се извинявам на тези на който елементарния ми въпрос се е сторил обида за необятните им познания.
Публикувано 22 февруари 2007 - 00:32
тва не означава, че като си начинаещ, трябва да си праиш кво ти душа сака тук. аз като бях начинаещ не съм си правил квото искам. и по-полека с тончето, че се дуеш на не когото трябваЕми не си извинен за тона.100000 пъти написах,че съм начинаещ.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни