ухаааааа стъпи на криво тоя път приятелю извинявай ама малоумен да си пак че се сетиш само с два погледа как се слага емблемата,ти гледам бързо схващаш ама треа по дълго да ти се обясняваТрудно ли е да възприемеш,че има хора които не са висяли 2 седмици под колата си.Нали затова е този форум.Ако си фен на ехидните забележки влез в форума на голф.Там май е за теб.Заяждаш се без причина.Темата е за проблеми.Ако за мен е проблем как по дяволите да си пусна фаровете и питам тук това е защото няма да знам.И "умни" глави като теб няма да ми помогнат.
Емблема
Started by tuddrazl, 21 Feb 2007 - 16:30:11
22 replies to this topic
Posted 22 February 2007 - 00:34
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 22 February 2007 - 00:54
Колега заповядай в неделя да ти го тура...трилъчевия знак Ако незнаеш къде се събираме давам линк http://www.mbclub.bg...amp;event_id=11
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Posted 22 February 2007 - 04:08
Бах го,да съм знаел,че до тук ще се стигне,да съм написал стъпка по стъпка кое и как се прави.Мернах темата преди работа,треснах 3 снимки и тръгнах,сега се връщам и глеи ко стаа.
Малко по-кротко бе хора,на снимките ясно се вижда кое и как трябва да се направи,а ако и това не помага може да се обясни спокойно,че има и хора които не са в час,а може и да се притесняват да пипат нещо.
Утре ще тръгна на някъде,ще го закъса жената и ще ви пита нещо и .................ше и скъсам ушите като се пребера.
Малко по-кротко бе хора,на снимките ясно се вижда кое и как трябва да се направи,а ако и това не помага може да се обясни спокойно,че има и хора които не са в час,а може и да се притесняват да пипат нещо.
Утре ще тръгна на някъде,ще го закъса жената и ще ви пита нещо и .................ше и скъсам ушите като се пребера.
.
Posted 22 February 2007 - 11:39
Да бе вие как го нахранихте ебати. Има неща,които на пръв поглед може да изглеждат елементарни но всъщност не са.. или поне за някои хора... аз никога не съм сменял емблемата.. но така като гледах от снимките и аз немога да зацепя какво и що. Така,че карайте го по-спокойно нали наистина за това е форума )) Нищо не се знае.. човека може да е хирург примерно и утре някой от вас да пусне медицински въпорос и той да го нахрани колко е прост и за каква обикновенна манипулация става въпрос)) Айде успех с емблемата Надявам се колегата който я сменя да не я е откраднал от другия който питаше също по-горе ) ХАХАХАХ
Posted 22 February 2007 - 15:46
Нищо лично симпяга, но смятам, че достатъчно добре е обяснено.С опити и мислене.Само че опитите са проблем.
А ако ти куца прастиката, мини да ти поставим емблемата, пък и ще пием по Бира
Никой не го е хранил, просто се възмутихДа бе вие как го нахранихте ебати.
Posted 24 February 2007 - 10:13
>>>>Ако и за фаровете не знаеш,ти си направо опасен за движението!!!...Иначе ти съчувствам са емблемката-мойта я сменях поне 10 пъти и естествено първият беше най-труден ..По принцип реших генерално проблема като сложих емблема от бронзова отливка-вече 2г. не са я пипали,щото само с кирка/знаеш ли кво е кирка-една джаджа дето разбиват камъни с нея../могат да я свалят..E,не е толкова лъскава..ама е здрава:[/URL][/img][...Ако за мен е проблем как по дяволите да си пусна фаровете и питам тук това е защото няма да знам...
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 24 February 2007 - 13:55
А аз просто хванах тоя тип дето я изкърти,пратих му една в муцуната и му заврях главата под капака да слага нова - аз само гледах,смятам че е лесно.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users