Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Задно стъкло за w208

• Please log in to reply
16 мнения по тази тема

#16 epavlowa

epavlowa

Прохождащ

• Нови потребители
  • 7 Мнения:
  • Град:sofia
  • Автомобил:
    clk 200 kompresor

Публикувано 13 август 2014 - 15:14

Аз затова писах,че проблема на втората ръка е гумата.Стъкла има и по 150 лв. но без гумата е гадно.Само кажи дали тече без това уплътнение.Не сме си го сменили още

• 0

#17 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 август 2014 - 16:29

Това уплътнение изглежда като да е повече естетично и защитаващо самия ръб. На паркинга дето си паркирам колите има още 2 clk-та и погледнах и при тях. Въпросната гума е само по ръба на стъклото и не стига до рамката на колата. Само откъм багажника е по-плътно запълнено. При мен като е сваляно е сериозно наранено на места (или липсва съвсем) и е просто грозно. Т.е. като гледам няма отношение към уплътнение от вода. Иначе още не ме е валяло, но тези дни трябва да я мина през мивка така или иначе да поизчистя лепилото от тиксото и ще се види дали тече...

• 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни