Колеги проблема ми е следния значи колекторите на входящия въздух ми се прецакаха като на тях има въпросните клапи за спиране и пускане на въздуха с ел.моторче.Казаха ми цена за чисто нов уж оригинален колектор без машинката на него за 1140 лв. като машинката била 300 лв(продавала се отделно от колектора).Казаха ми също,че имал по евтин вариант на немска марка колектори без щампата на мерцедес на цена от 840 лв.Моят колектор е бил свалян и е преправян колкото да закрепят положението след което до вчера той спря и не пуска въздух към турбинката.Въпроса ми е може ли да се намери по евтино този колектор и предполагам,че не ми трябва точно с това да се занимавам с части втора ръка понеже е на доста кофти място и много трудно се сваля.Ако можете помогнете първо мислехме,че проблема е от турбината но след смъкването на колектора се оказа съвсем друга работата и турбината си е добре.Мога да дам номер на рамата ако може някой да провери на какви цени варира този колектор.Също да попирам ако си поръчам колектор как да проверя дали моето моторче е здраво(как да го проверя дали работи добре за да не давам 300 лв. за ново)
Ето номера : WDB2032161F473775
Благодаря предварително
Този пост е редактиран от Borkata_Cdi: 26 юни 2014 - 20:23