Здравейте колеги моля ви за помощ проблема ми е следния от днес спря да ми се отваря багажника дори и с ключ
колата е W 202 1995 2,5 турбо дизел Благодаря ви !!!
БагажникНе се отваря
Започната от RINGO, 28 май 2014 - 17:51:49
4 мнения по тази тема
Публикувано 28 май 2014 - 17:51
Публикувано 28 май 2014 - 18:27
Незнам дали преди фейслифта е като при мен, но един ден си бях махнал акумулатора за малко и после багажника не искаше да се отваря, защото като натиснеш бутона той се отваря електрически, а не посредством механичния натиск, бутона само дава сигнал, успях да го отворя, но завъртях с ключа на ляво и докато ключа е завъртян натиснах и се отвори, и така рабрах как се отваря механично, но моята кола има опция за дистанционно отваряне на багажника и опция за отваряне от бутон до скоростния лост и затова се отваря посредством сигнал от бутоните (както му казвам аз електрически, а не механично). Не съм сигурен дали при теб принципа е същият, но се надявам да съм помогнал .
Този пост е редактиран от Lubo88: 28 май 2014 - 18:29

C200 KOMPRESSOR
Публикувано 28 май 2014 - 23:42
Не е фейслифт 95 г е и нямам бутон за афтоматично отваряне и не иска да се отвори с ключа въртя го и на дясно и на ляво но не иска
Публикувано 29 май 2014 - 19:00
Здравей оказа се че е залепнало уплатнението днес се отвори сам иначе колега благодаря ти
Публикувано 31 май 2014 - 01:32
За нищо, опитвам се с каквото мога да помагам, а иначе за уплътнението е хубаво добре да го измиеш, на един познат също му правеше подобни проблеми, но с вратите на една астричка, незнам дали от старост или от друго в жегите му лепнеха уплътненията.

C200 KOMPRESSOR
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни