Здравейте. Целта на настоящата ми тема е да получа информация относно гореописания модел на Мерцедес, а именно C32 AMG. Интересувам се от поддръжката му, каква е цената на цялостното му обслужване /ремъци, ролки, масло, филтри/, има ли проблемни двигателни компоненти, какъв разход на гориво дава и най-вече задоволителни ли са динамичните му характеристики. Има ли определени части, които са фрапиращо скъпи? Здраво ли са окачването и ходовата част? Надеждна ли е автоматичната му скоростна кутия и бързо ли реагира? Карал съм силни коли с автоматик, които са имали много мудни реакции, които, съчетани с големите загуби от кутията, до голяма степен развалят голяма част от удоволствието на шофирането и чисто субективно, понякога и обективно, "крадат" и значителна част от конските сили. Интересува ме дали този агрегат може да движи динамично, бързо, пъргаво и еластичното купето, в което е монтиран? Не се интересувам от градски и светофарни гонки, а искам силни доускорения и бързо изпреварване извънградско.
Всякакви мнения за динамиката, издръжливостта и поддръжката на автомобила, ще ми бъдат от полза.