Да хвърля и моите 2 стотинки...
Понеже от известно време смятам да взема някоя по-голяма кола, тъй като за 2+ метра човек, CLK-то си е 3-местен автомобил , сериозно започнах да мисля какво да правя с него. Ежедневно брат ми ме котка да я продавам, но аз твърдо не мога да се реша. Не защото съм вкарал много пари в нея (отдавна минах себестойността ѝ), а просто защото е страшен автомобил, но когато се возя сам в него За съжаление 192-те коня умират качи ли се 3-ти човек, а ако се сгъна за 4-ти, става още по-зле. При двама и катеренето на планина спира да е забавно...
Затова и личното ми желание след като си взема новата каруца, е CLK-то да го модифицирам за track day. Знам че не е най-прекрасния автомобил за писта, но двигателя е издръжлив, консумативите са поносими и колата с правилните гуми и спирачки е доста забавна за каране. Всичко зависи от това дали ще успея финансово да захраня тази си идея. Иначе искам не искам ще трябва да я продам или да я държа на гараж докато стане антика
Що се отнася до това, с какво бих я сменил... За съжаление при мен, заради размера, изборът е доста ограничен. С W209 в никакъв случай не бих я сменил, най-малкото защото екстериора в никакъв случай не е по-добър, а интериора лично не ми харесва кой знае колко. Иначе, да, във всеки един момент бих си взел едно WRX STi, но за съжаление и в него не се събирам . Затова ако ще сменям моето W208, ще е или с CLK430 или CLK55, въпреки че и в CLK-тата се събирам на магия и ако ще я изкарвам на писта, ще трябва да си резна малко от тавана, че при правилната стойка ми опира главата в тавана
Иначе колкото и да ме е яд, при сегашният ми избор W211 не можа да надделее над 530 или A6, а факта, че в 530 E60 не се събирам... бързо реши въпроса. Сега остана дилемата дизел или бензин, ама това е друга бира
Този пост е редактиран от Kainy: 04 май 2014 - 14:35