Ако си кажат истинските километри - ок, ама друго е да почнат да пипат по колата. Те ако са пипали километража кой знае още какво не и наред. Предпочитам честен човек, който да каже - колата е на такива километри, сменяно е еди какво си и т.н. вместо да почнат да лъжат и да мажат за да изкарат някой друг лев отгоре. Доста сериозно се замислих дали изобщо да се занимавам да взимам кола от България...

Mercedes C320 (W203), помощ при покупка
Започната от stonozhka, 23 апр 2014 - 13:02:34
27 мнения по тази тема
Публикувано 24 април 2014 - 12:48
Публикувано 24 април 2014 - 13:04
Колежке, ако той не превърти километрите, никой няма да му купи колата. Защото Българина обича да купи кола и като я паркира пред блока да каже на съседите: ей гледай я тая кола на15 години ама на 150 000 км и я взех на далавера. Аз ти казвам от личен опит. Моята е на 310 000 км и никой не идва да я гледа. А колата мога да твърдя, че наистина е поддържана. Така, че в БГ ситуацията е такава за съжаление. Няма оправия.
Успех
Публикувано 24 април 2014 - 13:06
Публикувано 24 април 2014 - 13:56
Колежке, ако той не превърти километрите, никой няма да му купи колата.
Успех
Това е самата истина. Някаква психологическа бариера

Публикувано 24 април 2014 - 19:21
Така е, не отричам Иначе колицата изглежда много добре - по-добре от всичките на по "130" хил. км
Почнах пак да обмислям варианта за следващата С класа - върната от лизинг или с току що изтекла гаранция Мнения?
Публикувано 24 април 2014 - 20:24
Ако имаш интерес към 203-ка 220CDI 2005г. комби пиши, истинска e от всякъде, може и в балкана да е провериш
Публикувано 24 април 2014 - 20:35
Според мен колата си заслужава да се вземе независимо от това, че и е връщан километража, стига да ти намали една добра сума от цената. Много запазена изглежда и едва ли е на много повече километри.
ПС: един съвет - не гледай какво пише на километража , а колко е износена, с какъв мотор е и дали на теб ти харесва. От където и да купиш кола вероятноста да е с връщан километраж никога не е изключена, защото тези устройства, които спомагат за това не се продават само в България.
Този пост е редактиран от ///sasho: 24 април 2014 - 20:38
Публикувано 24 април 2014 - 21:58
И на мен колата ми хареса. Но трябва да се види на живо. Тогава една кола си личи дали е убита от каране. Просто стойката на пътя на колата е по-различна. Наистина километрите не са от значение. Качи се, покарай и сама ще усетиш дали е твоята кола или не. Така се првави. Ако имаш нужда от помощ, мога да ти съдействам с добър майстор в Благоевград. Пиши ми на лично или ми се обади на 0896 887 888 Иван
Поздрави и лека вечер
Публикувано 25 април 2014 - 06:49
От къде ще го издириш този добър майстор в Благоевград,Иване?
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Публикувано 25 април 2014 - 08:52
Имам колега, от нашето представителство в Благоевград, който се занимава само с Мерцедес.
Публикувано 25 април 2014 - 10:12
Дано си прав!
Публикувано 25 април 2014 - 11:19
Благодаря много за отзивчивостта! Ще обмисля предложенията
@ivanhow - ако имам нужда от майстор в Благоевград непременно ще се възползвам от предложението
За момента мисля да не я гледам тази кола - искам нещо малко по-ново. Все пак за 300 хил км може двигателя да е читав, но доста други части са износени по колата и ще трябва да се сменят в близко бъдеще
Публикувано 28 април 2014 - 12:42
Много добре изглежда, факт. Но все пак, защо не поразпиташ в града, или да видиш човека, който предлагат да я погледне, имай предвид, че не е нужно да си супер спец по Мерцедес, за да можеш да кажеш дали една кола е имала проблем.... Е, добре е да си ги работил, но всеки добър майстор с един поглед ще установи имало ли е удар, нямало ли е, иначе за технически детайли... то винажи втората ръка кола си е шило в торба... Преди години, след наводненията в Европа беше пълно с коли наводнявани и напудрени после от арабелите в немските автокъщи... Ако питаш, казват ти че е наводнявана, ако обаче не питаш, не ти го написват... Имат закон, но и не се пъхат да те светват без повод...
А за километрите - не се изсилвайте, че няма кола от ония години на малко километри, истории всякакви. Аз например от 2008 карам Ц-ка, тя е 2001 год, елеганс, взех я на 36,000 и сега е на 128.000, просто имаме и малка кола на дъщеря ми, и джип и служебна.... И е правена само в Балканстар, когато се е налагало, историята я има във форума от онова време, беше конфискувана. Няма и хабер да е пипан километража, не е стъпвала по никакъв повод в автокъща. Всичко има по света, вярно, рядко, но има.
И се замислям сега напоследък дали да не я продам, заедно с джипа и да взема по-голям джип....Макар че, вероятно никого няма да мога да убедя, че е на тези километри...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни