Здравейте,
къде във Варна мога да закарам C 220 CDi coupe ,2001 /CL203 мисля,че се води/ ,автомат да го поугледат ? Знам,че в Балканстар е доста скъпо..
Интересува ме преглед на ходова част, мотор, и тн. Знам,че смяна на масло мога на всеки сервиз да направя за това не питам и за това..
Забелязвам едно дразнещо тресене,когато колата не е в движение..тоест по светофари и т.н. Имам усещане ,че стои на 700 оборота..
Един майстор ми каза,че при такива случаи в пълен резервоар се долива малко количество масло или нещо такова и на мен ми паднаха очите..? Предполагам,че някаква добавка би помогнала на работата на мотора..
В колата на има 2-3 места е леко отлепена тапицерията и ще бъда благодарен ако ми препоръчате и такъв майстор.
Другото,което разбрах,че волана е сменен с такъв от същия модел ,но по нова година и копчетата по него няма как да функционират без да се сложи лентов кабел или да се смени волана с оригиналния.. Ха , сега..
Изобщо въпроси, въпроси..
Предварително се извинявам ако съм написал някоя грандиозна глупост , но съм доста скаран с техническото обслужване и т.н.