Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Помощ за теч при семеринга на коляновия вал.

• Please log in to reply
18 мнения по тази тема

#16 sers

sers

Напреднал

• Потребители на форума
  • 502 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Коли
  • Автомобил:
    C280

Публикувано 11 април 2014 - 12:03

Задните полу оси нямат тампони имат маншони , ако говориш за тях едва ли ще се промени тресенето . И аз имах много проблеми с тресенето на моята кола , но с чисто нови гуми и прави джанти то изчезна .

http://prodavalnik.c...sedes-i44064019

Този пост е редактиран от sers: 11 април 2014 - 12:59

• 0
S-класите не правят мъжете - мъже , но ги правят гъзари, нали , Ехе хе-хе

#17 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 април 2014 - 14:05

Там е проблема, че гумите са нови, джантите прави, реглажа уж отличен и нищо отпред по окачването не мърда. Иначе да, маншоните имам предвид. Не беше избягала цялата грес, но беше малко. На майстора таурега точно от това се е оправил, ама при него е тресяло така при около 40км/ч. При мен се случва точно при 90-100, 140-150 и 220-230. Не го усещам точно във волана или че нещо е нестабилна колата, просто като чели цялата вибрира.
  • 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

#18 sers

sers

Напреднал

• Потребители на форума
  • 502 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Коли
  • Автомобил:
    C280

Публикувано 11 април 2014 - 14:09

И при мен така беше . От това което ти казах се оправи да не го ворим , че има разлика от банс машина, до баланс машина....

• 0
S-класите не правят мъжете - мъже , но ги правят гъзари, нали , Ехе хе-хе

#19 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 април 2014 - 08:25

Ебаси чудото... Сутринта гледам пак на минимума. Минах през сервиза на път за работа и какво... гарнитурата на картера и семеринга са перфектни, само че сега е пуснало през пропката на картера (за оттичането на маслото) и от още 1 място имаше струя, ама нямах време да чакам да видят от къде е.

Почвам да се чудя дали наистина нещо не надува налягане в картера и да не си търси най-слабото звено (въпреки че би трябвало да е пръчката).

• 1
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни