Здравейте колеги.
Преди няколко дни ми изгоря една от двете малки крушки, които осветяват задния регистрационен номер.Съответно по таблото ми свети да си проверя крушките, и ми дава грешка всеки път когато запаля и изгася двигателя, което си е доста дразнещо..!
За съжаление не мога да разбера как се сваля крилцето над номера, където са и вградени двете крушки....
Има общо 4 болта (отвън), 2 от тях са кръстати и се свалят за секунди, но другите два (външните) са тип нитове със заоблени и гладки глави.Пробвах да ги натисна с права отвертка, но не се получи (не съм ги напавъл много да не счупя нещо).Пробвах внимателно с отвертка да извадя и лампичките без да свалям крилцето, но пак не се получи
Има ли някакъв по специфичен начин как се отвъртат или трябва отвътре да свалям корите за да стигна до лампичките.Отвътре има доста копчета и реших първо да пусна тема тук, да не взема да ги изпочупя половината и после да ми дрънчи по дупките, а то да е имало по лесен и интелигентен начин.
Сигурно е нещо много лесно и практично, но като не съм се сблъсквал друг път с подобни захвати...!?
Прикачам снимки: