Здравейте колеги имам един дразнещ проблем с колата Мерцедес Ц180 136 к.с .От 4г ,които го карам не ми работи стрелката на бензина ходи нагоре,надолу и това ме дразни много,а в началото като я взех работеше отлично.Чувал съм ,че под седалките имало някаква мембрана ли му се казваше не знам та тя се замърсявала и не давала показания.Трябва ли да свалям бензиновата помпа,или не трябва.Дали ще мога сам да го оправя ,или да търся майстор,които да я погледне ?
Не ми показва количеството бензин
Започната от C180 :), 16 мар 2014 - 09:06:09
7 мнения по тази тема
Публикувано 16 март 2014 - 09:06
Публикувано 16 март 2014 - 12:16
Аз имам същия проблем със С200 (136к.с.). Надявам се бързо да получим отговор и лесно да отстраним този дразнещ проблем..
Публикувано 16 март 2014 - 15:56
Разгледайте си масите. Някъде има разхлабена маса и от това прави проблем. Поне при мен се оказа от това, а и е най-евтиния и безболезнен вариант ;]
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 06 април 2014 - 09:09
Разгледайте си масите. Някъде има разхлабена маса и от това прави проблем. Поне при мен се оказа от това, а и е най-евтиния и безболезнен вариант ;]
И къде да проверяваме за тях ?
Публикувано 06 април 2014 - 09:23
При 124, проблемът се оказа в багажника. От лявата страна, на болта където е хваната и масата на антената. Въпросният се беше разхлабил доста..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 април 2014 - 22:34
При 124, проблемът се оказа в багажника. От лявата страна, на болта където е хваната и масата на антената. Въпросният се беше разхлабил доста..
Но при теб е имало проблем с антената и масата на самата антена ? Какво общо има това със стрелката за горивото ?
Публикувано 09 април 2014 - 06:58
Не, антената нямаше проблем. Там са вързани няколко маси. При развиването на въпросния болт стрелката на горивото играеше и то по странен начин. От пълен до средата всичко е наред, след това започваше да прави номера от сорта на - натискам спирачка, стрелката отива на R
С времето (понеже не знаех от къде идва проблема и какво го поражда) започнаха да ми правят проблем и мигачите. Включвам ляв мигач, пък мига и крушката на стопа. Всякакви такива аномалии, но в продължение на няколко месеца, леко по леко.
Публикувано 05 юли 2014 - 17:30
Аз имам Мерцедес Ц200136 к.с 1996 прегледах всички маси в багажника, но няма проблем там всичките си бяха стегнати.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни