Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Проблем с аварийките и ESP/Парктроник/Заключване W220не работят копчетата

копчета

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rusnache

rusnache

Прохождащ

• Нови потребители
  • 2 Posts:
  • Град:София

Posted 26 February 2014 - 18:52

Здравейте, колата е W220 320CDI 2000г.
Днес си ръчках бушоните под задната седалка и след това се появи глупав шум в колонките като сложиш ключа и изчезва или като включиш радиото или като запалиш. Но това да кажем, че не е проблем, проблема е, че след това спряха да работят копчетата ESP/окачване/дигане на колата/аварийки/заключване от вътре/парктроник.
Проверих дали не съм смачкал някой бушон - не, всичко си е на място, няма изгорял бушон. Пробвах с махане на клемата от акумулатора, после волана - ляво/дясно, изчисти си грешките за ESP и тн, обаче това не иска да работи.
С кеф бих я закарал на диагностика, но там където съм - няма, скоро се прибирам в България, но главния проблем е, че колата се дигна до горе, окачването стана доста твърдо и ме е страх да не го убия за тея 2500км дето ми предстоят и те съвсем не са по германски аутобани, а са по Украина и Русия.
Някой някакви идеи? Единственното което намерих е, че може да е SAM, обаче всички които им е създавал яд SAM-a, не им е работило подгряване на седалката, парното за краката ( копчето до скоростния лост ) и други функции.
Предварително благодаря.

• 0

#2 Marat

Marat

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W220 S500

Posted 28 February 2014 - 23:57

Интересна тема.. при мен два пъти ми се случва както си дрифта или мина през легнал полицай с повечко километри и колата се дига и става много твърда.

След определени километри 2-3, 15 се оправя. Във Вторник отивам да видим за какво става дума и да я правят обаче ако някой има идея защо тъй става няма да е зле да удари едно рамо с опит! :)

• 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users