Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Каква навигация да сложа W203

• Please log in to reply
18 мнения по тази тема

#16 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 февруари 2014 - 14:00

...Ще дъни грешка в d2b шината, което е тъпо, но не е драма...

Почти съм сигурен, че W203 с D2B почти няма, повечето са с MOST. Твоята W209 беше единствената от това поколение с D2B която съм виждал :) Не че това променя нещо, щото при MOST пак ще си набие същите грешки, просто е медни жици, не е оптика :)

99% съм сигурен, че нямаш OUT, но не пречи да погледнеш. За воденето на майстор - не е проблем, ама да знаеш, че някои от тия аудио системи са малко по-сложни и не е толкова лесно да изкараш от крайното стъпало - не е като WEF транзисторите от едно време, има доста цифрова техника вътре, при някои дори връзката между крайното и усилвателя е оптика (при теб съм почти сигурен, че не е).
  • 1

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#17 CarlBenz

CarlBenz

Напреднал

• Потребители на форума
  • 393 Мнения:
  • Интереси:Mercedes-Benz

Публикувано 28 февруари 2014 - 14:47

Почти съм сигурен, че W203 с D2B почти няма, повечето са с MOST. Твоята W209 беше единствената от това поколение с D2B която съм виждал :) Не че това променя нещо, щото при MOST пак ще си набие същите грешки, просто е медни жици, не е оптика :)

99% съм сигурен, че нямаш OUT, но не пречи да погледнеш. За воденето на майстор - не е проблем, ама да знаеш, че някои от тия аудио системи са малко по-сложни и не е толкова лесно да изкараш от крайното стъпало - не е като WEF транзисторите от едно време, има доста цифрова техника вътре, при някои дори връзката между крайното и усилвателя е оптика (при теб съм почти сигурен, че не е).

Мисля, че не си прав. Специално за D2B при W203 и W209 им са напълно аналогични аудио системите. Телефон, чейнджър...всичко е d2b

Не че е толкова важно де, но дискусия да става :)

• 0

The Best or Nothing

#18 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 февруари 2014 - 22:16

Преди фейса е D2B като при 208. От 2005та някъде е most. Още една причина да не ги харесвам преди фейса.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#19 Boche

Boche

Чирак

• Потребители на форума
  • 102 Мнения:
  • Град:Севлиево
  • Автомобил:
    Clk320 / W208

Публикувано 01 март 2014 - 12:14

В крайна сметка нито има OUT нито майстор ще може да изкара сигнал от стъпалото или ще е голяма играчка за която може би може да не се наеме някой майстор да човърка вътре.То възможности не останаха по-назад разбрах,че ако взема сигнал от басова колона ще криви като се усили така,че не знам какво остана като вариант в моят случай.И аз разглеждах снимки на различните модели навигации и не видях на нито една от тях да има изход за усилвател....Работата като цяло е много пипкава и капризна и не знам вече как да го мисля. :(

• 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни