Малко pics
Започната от cvi4a, 28 фев 2006 - 13:20:12
23 мнения по тази тема
Публикувано 20 март 2006 - 16:02
koi mercedes ne e udoben? :Pудобна за пътуване кола
Публикувано 20 март 2006 - 17:14
Ама то и на Вартбурга беше там лоса. Баща ми навремето толкова си я харесваше колата, взета чисто нова от магазина. Та да му покажа мненеито във форума и да му предложа да повтори упражнението опреди 20 години, и да си купи чисто нова кола със скоростен лост на волана А майка да се постарае по-добре следващия път и да вземе да познае числата от тотото. :PБалканСтар са отправили покана към определен кръг техни клиенти за тест-драйв на този модел.
Сред поканените беше мой приятел - стар мерсовод.
Впечатленията му са изразени само със суперлативи - добра динамика, лесна за управление, удобна за пътуване кола
Единственото нещо, което отчете като неудобство, или по-скоро като нещо непривично, е скоростното лостче отдясно на кормилото - но се свиква
Модела е интересен. Трябва да съчетава лукс и динамика, да дава осигурява просторно място при дълги пътувания. Хубаво е, че на твоя приятел колата му е харесала.
Публикувано 20 март 2006 - 18:17
Много копчета има.
MB W210 E230
Публикувано 20 март 2006 - 20:03
Мда - ако ми я подарят - няма да имам претенции нито за скоростният лост , нито за кожата на седалките :-)
Публикувано 21 март 2006 - 15:25
желание есть! - оставить!http://www.mbclub.bg...p?showtopic=532
това нали го видя - 80 000 Е нямам , за съжаление
Така казвали руснаците
Публикувано 21 март 2006 - 17:07
A TVA na snimkite evropeiskata versiq li e/
6toto ima i amerikanska
onova sigurno e tank - moje6 da jivee6 v nego
ako mi podarat r-klasa 6e imam pretencii da e amerikanskata versiq
6toto ima i amerikanska
onova sigurno e tank - moje6 da jivee6 v nego
ako mi podarat r-klasa 6e imam pretencii da e amerikanskata versiq
Публикувано 12 юни 2006 - 09:09
...не искам да споря,но за 499 на месец не можеш да я намериш никъде и то за 5 г....какъв трябва да ти е интереса.Незнам дали инфото си го взел от рекламна брошура или си ходил да питаш при дилърите,но...Закупихме миналата седмица ML-ката/малката дори/...интереса е 7%,down-а е 25000...и ако след тези сметки месечната е $500-щех да си ударя дупето в таванано не е така,за жалост.
п.с.+това американците не обичат да дават down...така,че в тяхният случай незнам как ще се получат сметките
И пак да кажа това го споделям само защото сметките са ми все още свежи в главатаЕ,наистина не е 2500лв...но не е и $500
Успех и късмет на всички!!!
п.с.+това американците не обичат да дават down...така,че в тяхният случай незнам как ще се получат сметките
И пак да кажа това го споделям само защото сметките са ми все още свежи в главатаЕ,наистина не е 2500лв...но не е и $500
Успех и късмет на всички!!!
Публикувано 12 юни 2006 - 12:28
Абе тука от 1-2 седмици жижам в Русе един подобен Мерцедес, но немога да разбера какъв му е модела. Миля, че е нещо такова . Само видях, че отзад пише 4matic.
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 12 юни 2006 - 18:56
Ето,разбрал си ме погрешно както си и мислех
Точно това е едно е в офертите друго е като отидеш в магазина,но...нека те помоля едно не търси нищо...ако иде реч за спор.Ако искаш аз мога да ти сканирам документите за ML-kata но не е там въпроса.АЗ няма да споря
Не,че не съм правапросто понякога трябва да си се сблъскал лично с Америка за да усетиш измамите
Всичко е зарибявка за да отидеш до магазина...после ти казват,че това е базовият модел който е не така хубав както този който е по добър и бла,бла,бла,бла...след което идват данаъци такси...подобни лихви...и така нещата стават коренно другиС всички новопристигнали българи тук съм имала един и същ момент виждат такива оферти и казват хайде да ме закараш да си купя една кола....да де ама ...като отидем там е малко друго.
Баси нямаше да пиша...сори за което
Само и с много добри чувства!!
п.с. кой Русенец си го е взел незнаеш,ли?
Точно това е едно е в офертите друго е като отидеш в магазина,но...нека те помоля едно не търси нищо...ако иде реч за спор.Ако искаш аз мога да ти сканирам документите за ML-kata но не е там въпроса.АЗ няма да споря
Не,че не съм правапросто понякога трябва да си се сблъскал лично с Америка за да усетиш измамите
Всичко е зарибявка за да отидеш до магазина...после ти казват,че това е базовият модел който е не така хубав както този който е по добър и бла,бла,бла,бла...след което идват данаъци такси...подобни лихви...и така нещата стават коренно другиС всички новопристигнали българи тук съм имала един и същ момент виждат такива оферти и казват хайде да ме закараш да си купя една кола....да де ама ...като отидем там е малко друго.
Публикувано 12 юни 2006 - 19:06
Първо добре дошла Просто не си му свикнала с тона на Вени, а понякога в спора се ражда истината.Ето,разбрал си ме погрешно както си и мислех
С Уважение Александър
Публикувано 13 юни 2006 - 13:27
Всичко е добре когато завършва добре
Плюс това имат още хиляда проблема дето не са им наред .Аз сега се боря да отменя договора си с телефонната си компания,защото нямат телефони съвместими с М!!!!Но така както гледам няма да ме огрееза тва в БГ може и да по-напред
Хайде живи здрави ....и все по добри автомобили!!!
Плюс това имат още хиляда проблема дето не са им наред .Аз сега се боря да отменя договора си с телефонната си компания,защото нямат телефони съвместими с М!!!!Но така както гледам няма да ме огрееза тва в БГ може и да по-напред
Хайде живи здрави ....и все по добри автомобили!!!
Публикувано 13 юни 2006 - 20:11
Хм,аз съм една лелкакоято нищо младежко не и е чуждодори и мъжът ми е бебе все ощета...на въпроса,защо трябва да научавам отнякъде.Нали има Интернет,а там има търсачки...и ако имаш малко време може да намериш всичко
А в интерес на истината исках да разбера как вървят цените в БГ и за това порових в Бг сайтове.А за клуба...!!!?????незнам какви са правата и задълженията все още
а и съм/сме много далеко(в тоя ред на мисли...при нас е първият ураган тази година/уж е само буря ,а не ураган,но.../)
...и така кажете сега за клуба???
А в интерес на истината исках да разбера как вървят цените в БГ и за това порових в Бг сайтове.А за клуба...!!!?????незнам какви са правата и задълженията все още
а и съм/сме много далеко(в тоя ред на мисли...при нас е първият ураган тази година/уж е само буря ,а не ураган,но.../)
...и така кажете сега за клуба???
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни