Здравейте ,от скоро съм собственик на W220 и имам проблем с предна дясня врата. Не и работи нито копчето за прозореца ,нито това за регулиране на седалката.Но другия проблем е че на бордкомпютъра изписа че мигача на дясното огледало не работи и днес купих нов и го смених, но и то не сработва.Та въпроса ми е какво може да му е ? Благодаря ви предварително.

Проблем с W220
Започната от liubo200, 05 фев 2014 - 18:36:02
28 мнения по тази тема
Публикувано 05 февруари 2014 - 18:36
Публикувано 06 февруари 2014 - 09:44
Може да е прекъснат някой кабел във вратата и затова да не работят доста неща. То други неща по дясната врата няма, тоест нищо по нея не работи?
Публикувано 06 февруари 2014 - 10:00
Изтрихте ли грешката във вратата?
Ако сте изтрили грешката във модула на вратата и не сработва,търсите за прекъснат кабел.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 06 февруари 2014 - 12:36
С мигача имах същия проблем и се оправаи с тупаник по лявото огледало... но все пак не ти препоръчвам да пробваш
Публикувано 06 февруари 2014 - 16:32
Павка, пичовете в Подгумер ще могат ли да диагностицират и изтрият ако има грешка в модула на вратата.Човека дето е пуснал темата е мой познат,а и аз му я избрах тази кола и трябва да помагам по някакъв начин.
Значи не работи управлението и настройките на седалката,обдухването и загряването на седалката и вакума за затварянето,а и стъклото не се сваля,а за заключването нека Любо да напише работи ли че като я взимахме немаше шанс да я гасиме и заключваме.
Значи не работи управлението и настройките на седалката,обдухването и загряването на седалката и вакума за затварянето,а и стъклото не се сваля,а за заключването нека Любо да напише работи ли че като я взимахме немаше шанс да я гасиме и заключваме.
Този пост е редактиран от mimo160: 06 февруари 2014 - 17:15
Публикувано 06 февруари 2014 - 17:52
Заключването си работи.
Публикувано 06 февруари 2014 - 18:24
Свалете само модула със седалката и копчетата и го прегледайте,
той има навика да прави магарии .
Във Yтубе има клипчета как се сваля само той .
Аз не мога да кача че съм с Internet Explorer 11 .
Публикувано 06 февруари 2014 - 18:51
първо погледни бушон номер 39 при десните бушони под капака(от пасажерската страна) здрав ли е?
Публикувано 06 февруари 2014 - 19:05
Павка, пичовете в Подгумер ще могат ли да диагностицират и изтрият ако има грешка в модула на вратата.Човека дето е пуснал темата е мой познат,а и аз му я избрах тази кола и трябва да помагам по някакъв начин.
Аз оттам знам че вратите им записват грешки,на тия модели.
Сигурно ще могат.Ако не поне ще му направят качествена диагностика.
Публикувано 06 февруари 2014 - 19:36
Благодаря на всички за отзивчивостта. Утре сутринта ще я закарам на диагностика и ще видиме какъв ще е резултата
Публикувано 08 февруари 2014 - 20:13
Днес си говорихме с Любо и ситуацията е следната.Чисти се грешката в модула и функцийте на вратата почват да работят,но в момента в който запалиш и почнеш да командваш някоя функция и пак набива грешка и спират да бачкат.Значи ,когато колата е в покой и напрежението на акумулатора е 12и нещо волта всичко бачка ,но щом се стартира двигателя и алтернатора започне да си зарежда на 14,1-2 волта функцийте спират да работят.
Този пост е редактиран от mimo160: 08 февруари 2014 - 20:14
Публикувано 08 февруари 2014 - 20:20
С друг модул от работеща пробвахте ли го,дали прави същия номер?
Публикувано 11 февруари 2014 - 21:48
Искам да ви попитам още нещо.Значи когато завъртиме волана се чува някякво стържене в кормилния прът между волана и купето и волана заяжда.Дори като го размехтихме не се оправя.Та какъв може да е проблема ?Благодаря предварително
Публикувано 11 февруари 2014 - 22:13
а решихте ли проблема с модула?
Публикувано 12 февруари 2014 - 05:42
а решихте ли проблема с модула?
Още не е решен проблема.След 14-ти ще се захващаме сериозно с нещата.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни