Нямам къси светлини
Започната от E220T, 03 фев 2014 - 09:48:39
2 мнения по тази тема
Публикувано 03 февруари 2014 - 09:48
Здравейте колеги.
От вчера се появи един проблем със късите светлини на комбито. Включих на дълги и след като превкл. На къси .... няма никой. Наложи се да карам на халогени. Оправи се за ден после, но днес пак няма никой. Проблема според мен е в лоста най вероятно, но някое друго мнение ще ми е от полза. Как се сваля въпросния лост и къде да търся проблема в него? Може ли проблема да е другаде (реле, ключ за светлини?). Трябва да отстраня тоя проблем, че не си е работа без къси .. най-малкото е, че ще си отнеса глоба...
send from mobile
От вчера се появи един проблем със късите светлини на комбито. Включих на дълги и след като превкл. На къси .... няма никой. Наложи се да карам на халогени. Оправи се за ден после, но днес пак няма никой. Проблема според мен е в лоста най вероятно, но някое друго мнение ще ми е от полза. Как се сваля въпросния лост и къде да търся проблема в него? Може ли проблема да е другаде (реле, ключ за светлини?). Трябва да отстраня тоя проблем, че не си е работа без къси .. най-малкото е, че ще си отнеса глоба...
send from mobile
Публикувано 03 февруари 2014 - 17:38
Вече не мога и да премигвам с фарове ... как се сваля лоста?
send from mobile
send from mobile
Публикувано 03 февруари 2014 - 17:52
Имах същия проблем ама ми го оправиха и не видях как става номера.Лостчето беше заминало-сваля се еърбега ако има такъв,после волана и тогава се стига до него. Самата букса на лостчето има различни варианти (бях си намерил лостче със стандартните функции като моето ама бяха различни) и не съм много запознат -фейслифтови изменения ли има и от кои модели да си търсиш.Ако имаш възможност най-добре по твоето за образец
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни