Като стана дума за Майбах...да ви покажа една бройка
Започната от KPAHK, 28 фев 2006 - 13:59:37
7 мнения по тази тема
Публикувано 28 февруари 2006 - 13:59
вени това вече сме го коментирали B) да не казвам чебеше преди годинка може би
EXELERO ако не ме лъже паметта B)
имам даже и филмр като стане готов сайта ще го качим
EXELERO ако не ме лъже паметта B)
Публикувано 28 февруари 2006 - 14:20
аз искам да видя филмчето, че от линка в темата не се отваря...
Публикувано 28 февруари 2006 - 14:29
отвратителен е като дизаин отзад и отпред, иначе отстрани изглежда добре
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 28 февруари 2006 - 14:36
Какъв филм, игрален ли?EXELERO ако не ме лъже паметта B)
Защото автомобилът (той е само един) скоро участва в един епизод от немски криминален сериал. В епизода, както обикновено имаше гонки, гърмежи, бомби и тнт. По телевизията имаше гневни коментари, че филмаджиите трябва са луди за да използват експлозиви в близост до такъв уникален автомобил.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 28 февруари 2006 - 16:01
Така е като се дублират темите ето сорса Maybach Exelero MovieКакъв филм, игрален ли?EXELERO ако не ме лъже паметта B)
Защото автомобилът (той е само един) скоро участва в един епизод от немски криминален сериал. В епизода, както обикновено имаше гонки, гърмежи, бомби и тнт. По телевизията имаше гневни коментари, че филмаджиите трябва са луди за да използват експлозиви в близост до такъв уникален автомобил.
Публикувано 28 февруари 2006 - 19:07
Аз знам за един-единствен Maybach Excelero. Правен е по поръчка на Fulda, за реклама и за тестове на гуми.
Ако имаш предвид, че на една от снимките е без странични огледала, то е защото на писта понякога ги махат. С огледалата коефициента на въздушно съпротивление е 0.28, а без тях е 0.26. B)
Ако имаш предвид, че на една от снимките е без странични огледала, то е защото на писта понякога ги махат. С огледалата коефициента на въздушно съпротивление е 0.28, а без тях е 0.26. B)
Публикувано 01 март 2006 - 12:23
Абе с бирите не е толкова проста работата...
Проблемът е от областа на теоретичната математика.
Какво имам предивид?
Значи, ти имаш n бири за мен, аз имам m бири за теб. В задачата се пита - колко бира прави това?
Единият вариант е да извадим n от m и полученото число, като абсолютна стойност, да е броят на бирите за изпиване. По този начин обаче, съществува рискът сумата да е много близко до 0 и тогава лошо...
Вторият вариант е да съберем n и m и получената сума да изпием. Сещаш се обаче, че може да се получи число, трудно за поемане.
Та трябва да помислим...някъде на бира B)
Проблемът е от областа на теоретичната математика.
Какво имам предивид?
Значи, ти имаш n бири за мен, аз имам m бири за теб. В задачата се пита - колко бира прави това?
Единият вариант е да извадим n от m и полученото число, като абсолютна стойност, да е броят на бирите за изпиване. По този начин обаче, съществува рискът сумата да е много близко до 0 и тогава лошо...
Вторият вариант е да съберем n и m и получената сума да изпием. Сещаш се обаче, че може да се получи число, трудно за поемане.
Та трябва да помислим...някъде на бира B)
Публикувано 01 март 2006 - 13:39
Ако случайно имате проблеми с поемането на бирата, свиркайте - ще помагам с удоволствие :P Имам известен стаж в тая област...Вторият вариант е да съберем n и m и получената сума да изпием. Сещаш се обаче, че може да се получи число, трудно за поемане.
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни