Здравейте , пускам тази тема ,защото както мен така и други хора се интересуват от това как да освежат колата не само от вън, но и от вътре. Аз съм със светъл махагон - елеганс изпълнение. Мисля да го променя. Има доста варианти като най лесния , но и не най-ефектния е с фолио. По съм склонен да го боядисам в например черен пияно лак. Моля да споделите правили ли сте тази операция преди или какво мислите като цяло за това. Ще се радвам да развием тази тема
W208 и W209 боядисване или облепяне на лайсни и централна конзоларазмяна на опит
Започната от cdk8998, 16 яну 2014 - 13:48:26
29 мнения по тази тема
Публикувано 16 януари 2014 - 13:48
PUT THE PEDAL, GET THE MEDAL !!!
Публикувано 16 януари 2014 - 14:57
Аз на моя 208 си ги направих всички махагонови части с червен карбон и стана мн добре.Даже и Илянчо(Гангстамен) се удиви че се е получило,но и тавана си претапицирал с червена кожа...
Публикувано 16 януари 2014 - 15:02
Само за инфо... това са много скъпи и трудни за намиране части в един Мерцедес.
Освен това, понижава цената, вместо да я повишава, освен ако наистина не е направено качествено. Облепването с фолио не влиза в категория "подобрения".
Аз бих потърсил цял комплект лайстни втора ръка, над които да се гавря.
Освен това, понижава цената, вместо да я повишава, освен ако наистина не е направено качествено. Облепването с фолио не влиза в категория "подобрения".
Аз бих потърсил цял комплект лайстни втора ръка, над които да се гавря.
Публикувано 16 януари 2014 - 15:28
Аз си мислех за едно малко подобрение. Да сменя кутията на ключа с новия ако е възможно.
Публикувано 16 януари 2014 - 16:06
Аз съм попадал на лайсни в интернет , но са от порядъка на 400-500 лв всичко. Скъпично. Моля само който е правил нещо .. било то боядисване или облепяне да поства и снимки , за да го виждаме и визуално как изглежда...
Аз знам че моите ако ги боядисам мога пак да ги върна в предния вид ... трябва да ги изшкуря и лакирам но определено не ме кефи мн мн моето.
Черен лак дали ще ходи?
Публикувано 16 януари 2014 - 16:33
Един въпрос извън темата - да пусна ли тема за окачването или има такава ..
Публикувано 16 януари 2014 - 16:36
Аз си мислех за едно малко подобрение. Да сменя кутията на ключа с новия ако е възможно.
Много добре .... искам и аз да си направя още един ключ .. има ли промяна в цената ако колата е с KEYLESS-GO ?
Публикувано 16 януари 2014 - 16:51
Аз съм попадал на лайсни в интернет , но са от порядъка на 400-500 лв всичко. Скъпично. Моля само който е правил нещо .. било то боядисване или облепяне да поства и снимки , за да го виждаме и визуално как изглежда...
Аз знам че моите ако ги боядисам мога пак да ги върна в предния вид ... трябва да ги изшкуря и лакирам но определено не ме кефи мн мн моето.
Черен лак дали ще ходи?
Черен пиано лак - гледай да не го избиеш на лъсната пластмасария.
Чуй КДЛ - вземи си други лайстни и клепай тях. Ако толкова ти хареса резултата, след това си продай оригиналните.
Този пост е редактиран от Praetorian: 16 януари 2014 - 16:52
Публикувано 16 януари 2014 - 17:37
Аз го направих с червено карбоново фолио и стана...но имах друга идея която е в процес на започване , да го облицовам с кожа пак червена но е трудоемко трябва малко да се пилнат отворите за копчетата с дрелка за да не са много плътни там ще се обърне кожата.Та колеги това не мисля че ще седи селски или да е шукарийка,кожата ще седи по добре от този умрел махагон на 209-ката.
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от mitkofitnes: 16 януари 2014 - 17:42
Публикувано 16 януари 2014 - 18:55
Ето това адски ми харесва , второто от горе надоло
Прикачени файлове
Публикувано 16 януари 2014 - 18:57
Въпроса е как да стане? С по тъмен лак ли .. незнам
Публикувано 16 януари 2014 - 21:16
Виждал съм подобен махагон и на w209 търсих да ти го покажа но обявата свалена.
Само това ми попадна което е близо до това което искаш. http://nfs.mobile.bg...ls&slink=5dstdc
Щом се предлага значи може да потърсиш в ebay или по моргите. Другият вариант за които се сещам e Vilner и Оverdrive, но там не познават парите.
Примерно:
http://www.ebay.com/...d=180997531878
http://www.ebay.com/...d=231066590549
Този пост е редактиран от dimitar stoichev: 16 януари 2014 - 21:24
Публикувано 16 януари 2014 - 21:24
Подобен е Да, но не е това което търся. В тази обява салона е светъл и в случая пасва идеално тъмно кафевия махагон. Моята е черна вътре и магагон в черно с дървените орнаменти в сиво или бяло .. лакирано от горе би стояло трепач ще се ровя в нета дали няма да инамеря нещо
Публикувано 16 януари 2014 - 21:29
Този пост е редактиран от dimitar stoichev: 16 януари 2014 - 21:31
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни