Колеги може ли да коментираме този бенц : http://www.cars.bg/c568815
Интересува ме как е като двигател има ли тъй наречените от някой "слаби места"
И другото което разбрах е за някакъв проблем по електрониката на колите до 2001,на които част от електрониката била на такова място , че често се мокрела и било недостатък. Има ли нещо вярно .
Дайте компетентно мнение за А класата !!!
Започната от Тони Александров, 11 яну 2014 - 16:54:57
12 мнения по тази тема
Публикувано 11 януари 2014 - 16:54
Публикувано 11 януари 2014 - 18:15
Препоръчвам ти да се насочиш към друг модел,не А-класа.На моя племенница купихме 170CDi и мога да кажа,че тази кола е пълна катастрофа от към ходова част и електроника.А как шибано се ремонтира,не е истина.За бензиновия двигател аз нищо не мога да кажа,но пак ти казвам,избери си друга кола.Това не е Мерцедес.
Този пост е редактиран от DEOdriver: 11 януари 2014 - 18:15
Публикувано 11 януари 2014 - 18:17
Благодаря за бързия отговор, ще се радвам и на други мнения . Благодаря :)
Публикувано 11 януари 2014 - 19:14
... тази кола е пълна катастрофа ...
Надали ще прочетеш други по-различни мнения
Успех в търсенето все пак !
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 11 януари 2014 - 19:32
По мой лични наблюдения кака Lil е доста запозната с болките на А-класата. Ако желаеш попитай нея.
The best or nothink.
Публикувано 11 януари 2014 - 21:01
Тони, при тая недостатъците са изгладени, до 2000 г повече се оплакват, тая от обявата е по-добрата А класа. Инак Део е прав, трудно се бърка по нея ама когато човек знае как , става.
За тебе ли е?
Този пост е редактиран от Вай Басо: 11 януари 2014 - 21:03
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 януари 2014 - 11:14
А не е за мен едно близко приятелче ме попита за тях ,защото знае че съм фен на марката и реших да се допитам до вас . За наистина компетентно мнение .
Аз още си обмислям моя проблем с двигателя
Публикувано 12 януари 2014 - 12:59
И Аз търся А класа за дъщерята на един колега, така че ще следя темата с интерес. Поразгледахме няколко А класи на пазара ама са доста покарани, ако забележите нещо читаво до 4000 лв пускете го тук
Този пост е редактиран от ///sasho: 12 януари 2014 - 12:59
Публикувано 12 януари 2014 - 16:29
И Аз търся А класа за дъщерята на един колега, така че ще следя темата с интерес. Поразгледахме няколко А класи на пазара ама са доста покарани, ако забележите нещо читаво до 4000 лв пускете го тук
Автокъщата предлага доста добри автомобили един мой приятел си закупи от тая автокъща автомобил и за едногодишен период само консумативи е сменил и надявам се да ти хареса обявата http://www.cars.bg/c550430
Публикувано 13 януари 2014 - 13:16
За сега съм се спрял на тези
1. http://www.mobile.bg/11362239048648706
2. http://www.mobile.bg/11357555447855492
3. http://www.mobile.bg/11386694302154218
Моля дайте мнение, коя да е според вас
Публикувано 13 януари 2014 - 17:55
Дали заради снимките,но първата ми изглежда най-добра.Втората,какво да я коментирам,нищо не се вижда,пък и хвалбата че била служебна...Третата ми изглежда вехта.Това по снимки.
Публикувано 14 януари 2014 - 11:27
Sasho, първата изглежда най-свежа. Хубаво е, че е ръчка, че подлакътника е там (на мене като чекмедже ми е много полезен) и има и задни ел-стъкла. Няма кората на багажника (не е ролетна щора а твърда и е кът), аз лично се снабдих срещу 50лв с такава, с голям зор.
На 1.4 мотор 82 коня не съм се качвал, но като знам как върви 1.6 с ръчна ск.кутия, не вярвам да е много по-скопен тоя по-малкия и ако не се цели натискане на газта и изпреварване на тирове на извънградски път, що пък не. Друг е въпроса, че за тия пари аз бих се разтърсил за L версията (по-дългата) и задължително със задни дискови спирачки - все пак не са толкова редки. При равния под на колата е наистина по-практична както за хората отзад, така и за багаж. Сега ако трябваше аз да правя избор, това би бил.
Иначе дето питаш за слаби места, за мене най-слабо място е окачването, смених всичко и за едни 10000км, ем карам като пенсионер в града и пак е нужна ревизия отпред. Чел съм много,много и за износване четките на стартерите (заради което се сваля двигателя), и аз се наиграх с нов. Да кажат колегите и колко струва нов дебитомер. И примерно бензиновия филтър е 100лв. само цилиндъра, без платформата. Тези неща трябва да се имат предвид.
За А-класата имам свое обширно експлоатационно мнение което съм си изготвил, ако смятате, че ще е полезно по някакъв начин за форума, и кажете къде да го кача, ще го сторя.
Този пост е редактиран от adv_petrov: 14 януари 2014 - 11:29
"AMG? Ово je стандарт каj нас!!!"
Публикувано 14 януари 2014 - 12:25
И аз досега - повече от година(10К км градско) съм много доволен от А210 Еvo '02 Automatic. Сменял съм консумативи, крушка на фар, една спирачна машинка и това е... Всичко си е на мястото, кори, триъгълници...
Много удобно се местят седалките и без проблем си прекарваш пералня ако се наложи Ако е след 2002, запазена на истински км, според мен си е супер градска кола, не я сменям за Ц-класа(заради пералнята...)
Относно спирачките напълно подкрепям колегата Петров, дисковите са си дискови. Моята е с 4ри надупчени и нарязани и досега не съм се качвал в кола, която да спира така... а в града доста често се налага.
Тази от 1вия пост е преди фейс лифта, броните са с черно, а това е равносилно на ритуално самоубийство... Нека да е с мигачи на огледалата, да няма черните буфери на броните и с новия климатик. Иначе горните три ми се разминават по тези критерии.
Този пост е редактиран от sakata: 14 януари 2014 - 12:29
I expect nothing. I fear no one. I am free.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни