Здравейте, моля за мнения за джипа ( ML 320 AIRMATIC ),проблеми,какво да гледам,като купувам.Благодаря предварително!
Мнения за покупка на ML 320 след 2006
Започната от akssa, 26 дек 2013 - 10:47:30
2 мнения по тази тема
Публикувано 26 декември 2013 - 10:47
Публикувано 26 декември 2013 - 11:24
Здравейте, моля за мнения за джипа ( ML 320 AIRMATIC ),проблеми,какво да гледам,като купувам.Благодаря предварително!
Нещата които бих гледал аз, на място при автомобила са:
1) Двигател и скоростна кутия - как се държат както на студено така и на нормална работна температура, защото има проблеми, които са само при студен мотор и скоростна кутия или обратното, само при загряли такива.
2) Ходова част - дали има някакво тропане, защото носачите не са им евтини, а и Airmatic системата, не е също евтина за поддръжка. Тропане/чукане може да има и от амортисьори, нищо че е въздушно окачването
Ако до тук всичко ми хареса, уговарям сервиз, където да направят компютърна диагностика и да се погледне и от професионалист, състоянието на автомобила. Да се вдигне и огледа за течове и т.н. След това (незнам дали става само с познати или не) бих звъннал в БалканСтар с номера на шасито, да ми кажат, кога и за какво е влизал джипа е сервиза, докато е бил гаранционен, а и след това ако е ходил в представителство на Mercedes.
The Best or Nothing
Публикувано 29 декември 2013 - 21:25
Диагностика, взимаш човек който разбира ... . Има подобни теми. Потърси.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни