Здравейте,
Това ми е първа темичка тук във вашия форум, в който се озовах ненадейно след непланираната покупка на едно CLK W208, което ще представя малко по-долу. Планът ми за смяна на предишната кола (Ford Probe, който много си обичах) беше по-скоро за някоя турбинирана табуретка като Seat Leon Cupra или някое подобно возило. Наскоро обаче при едно междуградско пътуване, по едни засукани тесни пътища се разминах с една на вид стандартна Цедка и незнам защо чак сега ми направи впечатление начина, по който "изплува" от завоя с добра скорост, чудесна траектория и познавайки какво усилие ще ми трябва на мен да премина с такава скорост запазвайки такъв контрол се замилих, че може би изпускам нещо, неинтересувайки се от тази марка. Малко след това бяха разгледани хиляда обяви, една от който така ме беше грабнала, че не исках вече да гледам турбинирани табуретки. Въпросното CLK беше 2001г. 230 Kompressor Evo, 6 скоростни ръчна кутия, чудесен салон и макар не всички екстри - предостатъчно за мен - сива кожа, Bose и други разни глезотии. Не можах да мирясам докато не я купих. Сега е ред на благодарностите! Първо благодаря много на Стилян Горанов, който ми помогна с огледа на колата преди да я взема! Благодаря на Константин Лилов - KDL за насоките след като газаджийте бяха поомазали положението (тъй като монтирах нов ГИ) и изобщо за цялото положително отношение и внимание, което обърнаха без да ме познават! След това и едно голямо благодаря на Бай Васо за чудесните неща, които направи със заяждащите скорости, в частност първа и втора и оправянето на често срещания проблем с омасляването на въздушните пътища. Никога не съм се чуствал по-спокоен да си оставя колата някъде! Благодаря на всички гореизброени пичове за компетентноста, времето и вниманието, което отделиха!
Закачам малко снимки на колата, като от доста време искам да направя някои малко по-красиви, дай Боже и артистични ако се събуди някакъв дълбоко спящ талант у мене, ама все ми куца времето.
image.jpeg 111,11K 13 Брой сваляния
image2.jpeg 92,85K 12 Брой сваляния
photo.JPG 109,94K 12 Брой сваляния
unnamed.jpg 19,36K 13 Брой сваляния