Здравейте колеги,
От няколко месеца карам на баща ми ML-а 320 Cdi от 2009 година. Колата е на 94 хиляди километра, винаги е седяла в гараж и е с пълна сервизна история в Балканстар ( не че това говори за качество). Винаги е съпвано скъпо гориво и като цяло е доста разглезена кола. От както я карам ( около 2 месеца) забелязвам, няколко неща който ме дразят и не знам дали са така попринцип. Още докато баща ми я караше винаги правеше ауспусите черни, че даже и бронята цапаше. Докато колата беше в България решихме, че дори скъпото гориво от бензиностанциите не е с много добро качество и за това го има този проблем. Но аз я карам в Германия и вече съм изпразнил 3 пълни резервоари с гориво, но проблема си остава. Колата я карам спокойно като рядко и давам жега по аутобана. Не мисля че има проблем с вървенето нито с разхода ( 12/100 градско, 9/100 извънградско). Някой друг може ли да се изкаже по този проблем? Нормално ли е ?
Още едно питане. Сутрин след като запаля и съм изчакал подгряващите свещи да си свършат работата, иконката за тях остава да свети след като съм запалил и потеглил и изгасва да кажем след минута. Предполагам че това е нормално, но все пак да питам