Здравейте колеги!
Реших да споделя много на кратко какво ми се случи точно преди.. 2дена та да не се излъжете и да минете от там случайно.
Става дума за ГУМАДЖИИТЕ в СТУДЕНТСКИ ГРАД точно на светофара за към симеоновско шосе срещу Вис виталис на завойчето... ул. "Професор д-р Иван Странски" та нека ви разкажа накратко за тези мишоци.
Сменям гуми летни към зимни и незнам защо мозъка ми реши да отида там понеже съм си от студентски град както и да е, отивам и след някакво време дигат колата и почват да махат джантите сменят летните със зимните гуми след което слагат джантите.
Тръгвам си аз и се качвам на околовръстното, както вдигнах 80 и почна да трепери волана.. Върнах се и обясних на жената която е уж шефка и на някъв кибик, който явно правил баланса, че положението е ужас и този същия ми вика:
-Ами глей са джантатите са ти криви.
Викам брей до сега проблеми не съм имал никога не ми е треперил волана демек.. баланс и криви джанти не е възможно да има.
И тоя кибик вика :
-Баланс има ако не ти харесва ходи другаде
Викам абе цел ден аз ще се занимавам със вашите глупости, че тука един баланс неможете да направите, и жената която отговаря уж каза, че проблем няма и ще направят баланс. Казах добре и тръгнах да хапна, че бях умрял от глад. Връщам се след 45минути и този същия олигофрен седи до джантата и гледа тъпо викам кво стана бе колега тоя вика еми счупи ти се секрета.. викам как така се счупи? Ми явно стар дошло му е времето раждясал бил тва онова.. Изнервих се запалих отидох при мой човек да ми махне 4те секрета като цялата процедура отне от 9:30 сутринта та последният 4болт го извадихме във 19h със заварки, заварките се чупят защото тоя тапанар при смяна на гумите натегнал абсолютно всички болтове включително секретния със пистолет за тирове сигурно..
Отивам пак в сервиза да се обяснявам. Тоя ми вика -Абе аз тия болтове за 15минути ги махам! Викам като можеш да ги махаш ела ги махни не аз цял ден да си губя времето заради тва, че си се осрал! Как ги навиваш тия болтове бе ти секрет знаеш ли как се навива? И той ми да на 2бара ги навивам.. Викам ти луд ли си бе къде видя секрет на 2бара да се навива? И той клиенти до сега никога не са се оплаквали ти си първият.
Казаха, че ще платят и си отидох да видя кво се случва с колата защото още не бяха махнали всички болтове. Към 18h се дигнах и тръгнах към въпросният сервиз заедно със майстора, който ми маха болтовете на с-ката и 2ма олигофрени за всеки случай. Казах им да стоят в колата да не се излагаме все пак трябва да сме културни хора а и много години пандиз видяхме та се очовечихме но това е друга тема.
Влизам със майстора в офиса на въпросният сервиз там седнали въпросната жена и същият кибик който сменя гумите .. сигурно са гаджета викам ето гледайте болтовете извадените как се вадят и как си щял да ги извадиш за 15минути 4болта! Жената вика добре колко пари искаш викам еди си колко и Тя ее вие луди ли сте а у ние за по 5-10лв. махаме болтовете... Казвам добре защо не ги махнахте като сте толкова отворени? Гумаджията чак вика на майстора аре бегай от тука щи плесна един шамар бе..
Викам абе кви шамари ще удряш на къв се правиш чак ще обиждаш и шамари уж ше даваш .. оня тарикат с едно ланче такова и седи и се мисли за Тони Монтана..
Та след около 15секунди излязоха от джобовете (Тони Монтана) се скри в един ъгъл и се молеха да няма проблеми и съжаляват.
Защо ви го пиша? Защото колеги не е нужно и вие да минавете през същите процедури за да си вземете парите и да се разправяте със пиклиовци! Специално във този сервиз!
На другия ден направих баланс и си купих болтове - Баланс не беше правен даже тежестите ги нямаше!
Набързо го написах съжалявам за правописните грешки!