Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Гумаджии измамници: СТУДЕНТСКИ ГРАД

• Please log in to reply
28 мнения по тази тема

#1 Marat

Marat

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W220 S500

Публикувано 27 ноември 2013 - 21:09

Здравейте колеги!

Реших да споделя много на кратко какво ми се случи точно преди.. 2дена та да не се излъжете и да минете от там случайно.

Става дума за ГУМАДЖИИТЕ в СТУДЕНТСКИ ГРАД точно на светофара за към симеоновско шосе срещу Вис виталис на завойчето... ул. "Професор д-р Иван Странски" та нека ви разкажа накратко за тези мишоци.

Сменям гуми летни към зимни и незнам защо мозъка ми реши да отида там понеже съм си от студентски град както и да е, отивам и след някакво време дигат колата и почват да махат джантите сменят летните със зимните гуми след което слагат джантите.

Тръгвам си аз и се качвам на околовръстното, както вдигнах 80 и почна да трепери волана.. Върнах се и обясних на жената която е уж шефка и на някъв кибик, който явно правил баланса, че положението е ужас и този същия ми вика:

-Ами глей са джантатите са ти криви.

Викам брей до сега проблеми не съм имал никога не ми е треперил волана демек.. баланс и криви джанти не е възможно да има.

И тоя кибик вика :

-Баланс има ако не ти харесва ходи другаде

Викам абе цел ден аз ще се занимавам със вашите глупости, че тука един баланс неможете да направите, и жената която отговаря уж каза, че проблем няма и ще направят баланс. Казах добре и тръгнах да хапна, че бях умрял от глад. Връщам се след 45минути и този същия олигофрен седи до джантата и гледа тъпо викам кво стана бе колега тоя вика еми счупи ти се секрета.. викам как така се счупи? Ми явно стар дошло му е времето раждясал бил тва онова.. Изнервих се запалих отидох при мой човек да ми махне 4те секрета като цялата процедура отне от 9:30 сутринта та последният 4болт го извадихме във 19h със заварки, заварките се чупят защото тоя тапанар при смяна на гумите натегнал абсолютно всички болтове включително секретния със пистолет за тирове сигурно..

Отивам пак в сервиза да се обяснявам. Тоя ми вика -Абе аз тия болтове за 15минути ги махам! Викам като можеш да ги махаш ела ги махни не аз цял ден да си губя времето заради тва, че си се осрал! Как ги навиваш тия болтове бе ти секрет знаеш ли как се навива? И той ми да на 2бара ги навивам.. Викам ти луд ли си бе къде видя секрет на 2бара да се навива? И той клиенти до сега никога не са се оплаквали ти си първият.

Казаха, че ще платят и си отидох да видя кво се случва с колата защото още не бяха махнали всички болтове. Към 18h се дигнах и тръгнах към въпросният сервиз заедно със майстора, който ми маха болтовете на с-ката и 2ма олигофрени за всеки случай. Казах им да стоят в колата да не се излагаме все пак трябва да сме културни хора а и много години пандиз видяхме та се очовечихме но това е друга тема.

Влизам със майстора в офиса на въпросният сервиз там седнали въпросната жена и същият кибик който сменя гумите .. сигурно са гаджета викам ето гледайте болтовете извадените как се вадят и как си щял да ги извадиш за 15минути 4болта! Жената вика добре колко пари искаш викам еди си колко и Тя ее вие луди ли сте а у ние за по 5-10лв. махаме болтовете... Казвам добре защо не ги махнахте като сте толкова отворени? Гумаджията чак вика на майстора аре бегай от тука щи плесна един шамар бе..

Викам абе кви шамари ще удряш на къв се правиш чак ще обиждаш и шамари уж ше даваш .. оня тарикат с едно ланче такова и седи и се мисли за Тони Монтана..

Та след около 15секунди излязоха от джобовете (Тони Монтана) се скри в един ъгъл и се молеха да няма проблеми и съжаляват.

Защо ви го пиша? Защото колеги не е нужно и вие да минавете през същите процедури за да си вземете парите и да се разправяте със пиклиовци! Специално във този сервиз!

На другия ден направих баланс и си купих болтове - Баланс не беше правен даже тежестите ги нямаше!

Набързо го написах съжалявам за правописните грешки!

• 10

#2 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 ноември 2013 - 21:27

Пълно е на всякъде с мошеници. Трябвало е да го " посъветвате " малко по-сериозно. За някои хора все повече се убеждавам, че това е единственият начин да станат по-лоялни и да придобият нужното отношение към клиента

• 1
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

#3 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 27 ноември 2013 - 22:02

Затова не се ходи в такива случайни квартални дупки. Или пък, ако се ходи на такива места, то поне да са проверени или познати.

• 0

#4 Marat

Marat

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Мнения:
  • Автомобил:
    W220 S500

Публикувано 27 ноември 2013 - 22:04

Има си време за всичко, иначе да голяма грешка, че съвсем случайно спрях да си оставя парите.. Иначе разбрах, че много ама много хора са се оплакали от там!

• 0

#5 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 27 ноември 2013 - 22:11

Такива "майстори" никога не прокопсват, винаги страдат :)

п.с. "Тони Монтана" хахах, искрено се смях колега, бива те!

• 0

#6 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 ноември 2013 - 22:14

Ходи се само при проверени и познати гумаджии!!!

За този форум това е Иван от Казичане, за мен имам и още един в квартала, приятели сме от деца.

А Пушката ако си мисли, че като ходи в големите и лъскави дупки получава нещо по-различно...... в дианата например всеки път имаш поне 3 от 4 джанти за изправяне... всеки път!!!! Баси измекярите.

• 2

#7 Marat

Marat

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Мнения:
  • Автомобил:
    W220 S500

Публикувано 27 ноември 2013 - 22:17

"Тони Монтана" се чудеше къде във така наречения офис да се скрие ... добре, че беше жената да плати и да моли да нямат телесни повреди

• 3

#8 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 27 ноември 2013 - 22:58

В днешно време, жените са повече "мъже"!

• 3

#9 Marat

Marat

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Мнения:
  • Автомобил:
    W220 S500

Публикувано 27 ноември 2013 - 23:04

Много правилно! Както и подписа ти дето е отдолу ;)

• 0

#10 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 28 ноември 2013 - 00:03

е*ем ти майстори , ебем ти и разбирачите ..

затова само при проверени

Аз съм от Лозенец , живея на семинарията и за смяна на гуми тичам към Иван от Казичене

20 лева баланс и смяна , 20 лева ми е гумите да престоят при него до следващият сезон на "хотел"

ем лафче , ем кефче , ем работата свършена .. е ще кажеш много път до там

абе да .. така е .. ама .. колко са 20 километра / общо отиване и връщане / за сметка на всички похабени нерви ?

еми нищо не са

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#11 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 ноември 2013 - 07:13

Имах подобен случай преди месец - 2 болта - цел ден.

Арно сте ги зас*али!

• 2

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#12 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 28 ноември 2013 - 09:20

Я дайте координати на този Иван от Казичене.

Освен това, за мен е най-важно смяната да става бързо и да не чакам, затова ходя на места като Диана или този от Богров /най-вече при него ходя/, 

защото на повечето места даже нямат подемници, ами имат 2-4 крика и 1-2 машини и смяната на едни гуми се превръща в 1-1,5 часа приключение.

Този пост е редактиран от shotgun600: 28 ноември 2013 - 12:03

• 0

#13 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 28 ноември 2013 - 09:33

http://forums.mbclub...миниеви-джанти/
  • 1
Не хапи този,който може да те изяде.

#14 Subsonic

Subsonic

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4598 Мнения:
  • Автомобил:
    ex W124 230E, 91
    ex W124 260E, 89
    ex S211 E320, 03
    C219 CLS500, 06

Публикувано 28 ноември 2013 - 10:24

Ако мога да перефразирам една поговорка - с блага дума и внушителни приятели, човек може да постигне повече отколкото само с блага дума. :)

Човек не е длъжен да знае къде ще му скъсат 2 болта и ще му отворят работа за ден-два. Понякога се случва заради този, който предишния път е затягал.

Освен това между желязо и алуминий се получава галванична реакция и желязото се окислява по-бързо. Но тези определено са се държали неадекватно и нагло.

На мен два болта ми скъсаха гумаджиите срещу Петрола на КАТ. Преди години - тъкмо бях взел колата. От тогава където и да сменям гуми - после си ги развивам болтовете един по един и ги навивам с кръстачка на ръка. Засега работи.

• 2

#15 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 28 ноември 2013 - 10:48

Болтове само на ръка!Не зависимо дали са секретни или не!Като видя на гумаджийница проточени маркучите с пистолетите и бягам на далеч.И аз го ядох тоя,че не ми се беше случвало такова нещо,че не знаех къде да отида,че тъкмо си бях сложил новия Кескин,че болтовете навътре в джантата,че на маймуна станах да облепям картони и да ги поливам с вода докато майстора заваря за да не се повреди джантата!!!Такова напрежение беше,че като свърши успешно процедурата се почувствах все едно съм спечелил от тотото.Кофти тръпка...

Този пост е редактиран от daimler1: 28 ноември 2013 - 10:50

• 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни