Купих си халогенни крушки " Бош" и съм много много доволен , а са само 5 лева двете )))) светят супер супер добре !
Какъв ксенон ?
Започната от zare, 10 ное 2013 - 23:18:44
45 мнения по тази тема
Публикувано 20 ноември 2013 - 00:14
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 20 ноември 2013 - 01:07
как стой въпроса с автоматичното включване ? на един колега се включва само единия фар и създава много проблеми.
?
Публикувано 20 ноември 2013 - 08:49
Този проблем може да го имаш и без да имаш автоматично включване. Проблема идва най-често от баласта (запалителя). Когато е някоя съвсем куче марка може да пали от втория опит, може от 3тия, може и от 10тия.
Затова и повечето хора ти споменаха Луксима, тъй като още не познавам човек, който да ползва техни баласти и да има проблем със запалването - било то зиме или лете.
Самото автоматично палене няма нищо общо
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 20 ноември 2013 - 20:28
Аз на колата съм с DRL модул за автоматично запалване и си има програмно меню,което включва и плавно запалване за ксенон.
Публикувано 20 ноември 2013 - 21:05
Аз на колата съм с DRL модул за автоматично запалване и си има програмно меню,което включва и плавно запалване за ксенон.
А колата е? При 203 дали го има това меню?
Публикувано 20 ноември 2013 - 22:19
На 203 съм програмирал през менюто от волана да се пускат светлините.
Но дали на всички е така не мога да кажа.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 20 ноември 2013 - 22:22
А колата е? При 203 дали го има това меню?
Колата е W202 и DRL модула е монтиран допълнително.
Публикувано 05 декември 2013 - 10:14
Давай да се включа и аз,че да вразумим Хамера'бате :Д Понеже доста често пътувам по магистралата, аз съм единствения идиот, който премигва на тези, който слагат ксенон на рефлекторите и ми горят очите с тях!!!! Брат, не си ме засякъл, не съм ти светкал :Д:Д И аз мислех да слагам ксенони първоначално, но размислих и сложих просто яки крушки, Филипса са 70 лева комплекта и светят почти като ксенон, а светлината е доста по-добра от обикновените крушки (отбелязвам,че карам над 4-та година с тях , че ако ли не и повече). На дълги светлини ползвам Осрам найт брейкър (15 лева за брой и също над 4-та година) и тези с ксенона на рефлекторите като им мигна и се скриват веднага :Д Няма грешки , няма ядове, изгори една отиваш и си купуваш на нормални цени, на ксенона ходи уцели същия спектър светлина , да ама в шестък !!! Затова по пътя има безброй идиоти , на които единия свети бяло другия зелено, лилаво, умряло и т.н. :Д Само фабричен иначе другото ВУСТЕ, а бакшишите с ксенони в града ми идва да слизам на всеки и да му бърша шамарите !!!
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 29 декември 2013 - 11:42
Аз също съм на мнение ,че реглажа на фаровете е от значение а не вида на крушката.....
Публикувано 29 декември 2013 - 12:50
Моя съвет е:
1.Изчистете си фаровете отвътре,както стъклата,така и рефлектора(внимателно).
2.Един хубав реглаж на фаровете.
3.Купувате си крушки Philips X-Treme Vision 100% или Osram NightBeaker Plus
Ще имате добра осветеност на пътя без да избождате очите на другите с евтин ксенон.
Този пост е редактиран от DEOdriver: 29 декември 2013 - 12:52
Публикувано 29 декември 2013 - 13:01
Моя съвет е:
1.Изчистете си фаровете отвътре,както стъклата,така и рефлектора(внимателно).
2.Един хубав реглаж на фаровете.
3.Купувате си крушки Philips X-Treme Vision 100% или Osram NightBeaker Plus
Ще имате добра осветеност на пътя без да избождате очите на другите с евтин ксенон.
+1, абсолютно съм съгласен с теб
Публикувано 29 декември 2013 - 13:01
Део...ти си като лоша свекърва бре!
Мелиш,мелиш(пишеш)...кой ти говори за евтин ксенон по 30 лв комплекта?!
п.с. при теб като не се е получило и сега всички с допълнително монтиран ксенон са врагове на народа.
яд те е, разбирам ама чак толкова злобеене не бива
Публикувано 29 декември 2013 - 13:48
Део...ти си като лоша свекърва бре!
Мелиш,мелиш(пишеш)...кой ти говори за евтин ксенон по 30 лв комплекта?!
п.с. при теб като не се е получило и сега всички с допълнително монтиран ксенон са врагове на народа.
яд те е, разбирам ама чак толкова злобеене не бива
Останал си с грешно впечатление.Не злобея изобщо и не ме яд на никой,просто изразявам мнение и опит.На никой няма да давам наклон на к**а,както се казва и не мога да задължавам някой да направи нещо или да не го направи.Всеки си има глава на раменете и да прави каквото иска и както иска.Просто вечер много ми дразнят очите с тези ксенони на рефлектор и разбирам да съм само аз,но има и други.Разбирам,че не всички са с ксенони за по 35лв.,но масово слагат такива,защото знаеш мисленето на българина.Аз просто дадох съвет в три стъпки с които мисля,че няма да се кьориш вечер.
Нищо лично към теб и колегите,живи и здрави да сме и весело посрещане на новата година
Публикувано 30 декември 2013 - 23:54
Жив и здрав
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни