Все пак и АМГ мисля, че добре ще се продава предвид колко селтаци има у нас. Не може на съседа 318i да е М-ка, пък Е200D да не е АМГ хахахаах
Малка анкета за Мерцовете ни.
Started by Lorinser, 25 Oct 2013 - 13:25:26
51 replies to this topic
Posted 27 October 2013 - 10:18
Немеца го е измислил !
Posted 27 October 2013 - 12:48
И все пак Г55 си е със синьо осветен надпис на праговете...
Е те в Аффалтербах са си селяни и не се обиждат от това..
http://www.youtube.c...h?v=_KitIRYO_Mk
Posted 27 October 2013 - 15:39
Хора пак бързате с определинията. Хайде да не напомням клишета че селянията не е место на раждане а начин на мислене. Аз съм роден в центъра на София и пак не мога да кажа , че в мен няма селения.и още нещо имам каталог за поръчки отАМГ от 70 години. Там може да си направиш поръчка по всички точки а те са стотици.така че немците са дали възможност да си поръчаш само джанти или само седалки или да речем видео или пълен пакет без да пипат двигателя и не им се вижда селско.Явно ние по ги разбирале нещата....
Posted 27 October 2013 - 19:55
Бяло ! (ама съм пристрастен... )
И АМГ и Бенц !
Иначе и идеята на Лилов не е никак лоша.. с лек жълт нюанс, както е на километражите ..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 28 October 2013 - 00:34
тая тема предчувствам че пак ше стане гореща... обикновенно така става само като се вкара думичката за географското позициониране на човека
За хамара и Лилоф, даже мисля да е с лек кафяв нюанс... към рядко жълто сутрешно изгряващо
Тия от амг, според ме казват:
"-ние ви даваме 1000 възможности, да си изберете какво искате, а дали се ви пука какво ще каже съседката за цвета на надписа, си е ваш проблем..."
и аз мисля че бяло ще е най-красиво..
Posted 28 October 2013 - 12:14
Моите 5ст. по темата:
Бялото е универсално и се връзва на по-новите модели, но е лишено от каквато и да е индивидуалност и въображение.
Отделно масово всички шукар-лъскар-тунинг маниащини са обикновено бели.
Синьото... имам един приятел с GL, със светещи надписи, който до ден днешен се чуди какво ги е прихванало да набият синьо там. Аз също не го разбирам, предполагам има и други хора, които споделят мнението . Разбира се, нямам илюзии, че много хора се радват да свети там нещо и не се задълбават много в подробностите.
Това обаче за мен си е някакво естетическо недоразумение при Бенц. Или половината дизайнерски отдел са станали далтонисти, или са били наети такива в опитите да вкарат "competitive advantage", или просто грам не ебават от естетика (това с горчива ирония цели да се помайтапи със светодиодните "mood-lights" на новата S-класа. Със същия ефект може да се пляснат няколко табелки "Type R" и светодиоди на капачките на вентилите и цицките на пръскалките.
Жълтото е това, което не се продава никъде, връзва се на повечето Бенцове до към 2005та на пазара и изглежда завършено. Това си е масовият авто-парк и не изключва в никакъв случай хора с възможности, които биха поглезили колата си. Това не е Голф4 със сините километражи, от които получаваш мигрена на 7мата секунда, докато се опитваш да разбереш какво аджеба свети на таблото.
От бизнес гледна точка, бих пробвал и със жълти, никой друг няма да ги продава, предполагам ще им правиш custom подсветка, вероятно и целите плочки, че са тънък алумин оригиналните. Една хубава полирана стоманка ще си пасне перфектно с плочките на вратите и другите завършващи детайли, които малко коли освен Бенц имат.
А дали ще добавиш рано-сутрешно кафяво или късно-следобедно, ароматизирано с 4то кафе, 3та цедка, е въпрос на таргетиране
Posted 28 October 2013 - 18:49
ааа има и нови модели, като пръскаш и свирят ламбада , освен че си сменят цвета: зелен-червен-син ...
Със същия ефект може да се пляснат няколко табелки "Type R" и светодиоди на капачките на вентилите и цицките на пръскалките.
Posted 28 October 2013 - 19:42
И аз мисля,че с жълто ще е по-добре, а и сигурно няма да е проблем да се подмени крушката...или там каквото свети...
Posted 29 October 2013 - 13:39
Аз немога да си го представя това с жълто ;/ бяло си е класика. Аз бих си сложил такива прагове Кефа ще е голям като отваряш вратата...тотална гъзария
Posted 29 October 2013 - 13:55
Откога бялото е класика при Мерцедес?
Posted 29 October 2013 - 18:17
Откога бялото е класика при Мерцедес?
"Бял мерцедес ме преследва в живота и неизменно след мене върви..."(Сашка Васева)
Posted 29 October 2013 - 18:34
"Бял мерцедес ме преследва в живота и неизменно след мене върви..."(Сашка Васева)
Поправка.Изпълнителката е Нелина.
Edited by alipi, 29 October 2013 - 18:34 .
Не хапи този,който може да те изяде.
Posted 29 October 2013 - 19:53
Поправка.Изпълнителката е Нелина.
Питах жена ми,тя е виновна!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users