Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

светнаха лампи на таблото на w208!!!!

• Please log in to reply
10 мнения по тази тема

#1 vanko_png

vanko_png

Прохождащ

• Нови потребители
  • 14 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes CLK200 1999 г.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 октомври 2013 - 10:22

Колеги снощи светнаха на таблото индикацията за течноста на чистачките и за антифриза сякаш няма в казанчетата а в тях има.Миналата седмица чат-пат светнат и изгаснат но сега постоянно светят.колата е clk 200 w208.
  • 0

#2 Chavdar81

Chavdar81

Напреднал

• Потребители на форума
  • 257 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Mercedes W210 Kompressor
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 октомври 2013 - 20:00

Колега, дай някоя снимка да видим, но по принцип лапичката която е за течноста за чистачките светва много по рано преди да свърши течноста.

• 0
Публикувано изображение

#3 CarlBenz

CarlBenz

Напреднал

• Потребители на форума
  • 393 Мнения:
  • Интереси:Mercedes-Benz

Публикувано 25 октомври 2013 - 22:19

Колеги снощи светнаха на таблото индикацията за течноста на чистачките и за антифриза сякаш няма в казанчетата а в тях има.Миналата седмица чат-пат светнат и изгаснат но сега постоянно светят.колата е clk 200 w208.

Двата датчика са на една верига и ако има нещо неизправно по системата, ще светват и двете лампи. Аз имах проблем с датчика на казанчето за течността на чистачките - когато намалееше течността, ми светваха и двете индикации както при теб. След подмяната му се оправи проблема. Ако не се лъжа единия датчик подава 100ома, другия 200, а при 300ома светват и двата. Прегледай инсталацията, ако нямаш там проблем, единия от двата датчика на казанчета, бърка работата :)
  • 0

The Best or Nothing

#4 maiamibee

maiamibee

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor 192hp

Публикувано 24 януари 2019 - 10:27

Здравейте! А какво точно светва - лампа на таблото ли е? Понеже аз имам обратния проблем - разбирам, че няма течност, когато вече е свършила и нищо не свети. Ако някой може да прати картинка/снимка.

• 0

#5 barty

barty

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 971 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C180 Kompressor the Black bird

Публикувано 24 януари 2019 - 10:53

Здравейте! А какво точно светва - лампа на таблото ли е? Понеже аз имам обратния проблем - разбирам, че няма течност, когато вече е свършила и нищо не свети. Ако някой може да прати картинка/снимка.

Да не е изгоряла лампата?
  • 0

#6 maiamibee

maiamibee

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor 192hp

Публикувано 24 януари 2019 - 11:13

И това е възможно. Значи са на лампи, не се изписват грешки на дисплея, така ли? Това ми беше най-вече въпроса. Изглежда, че твоето табло е като моето. Дали има възможност една снимка като дадеш на контакт, за да видя къде се намират?

Този пост е редактиран от maiamibee: 24 януари 2019 - 11:25

• 0

#7 barty

barty

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 971 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 24 януари 2019 - 12:26

И това е възможно. Значи са на лампи, не се изписват грешки на дисплея, така ли? Това ми беше най-вече въпроса. Изглежда, че твоето табло е като моето. Дали има възможност една снимка като дадеш на контакт, за да видя къде се намират?

А ти фейс ли си, с екран на таблото? Аз съм с префейс, без екран, направо лампи.
  • 0

#8 maiamibee

maiamibee

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor 192hp

Публикувано 24 януари 2019 - 12:40

Ето такова е моето. Съжалявам, че така с линк, но нямам снимка в момента.   https://www.megapart...oduct/491221866

• 0

#9 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2836 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 24 януари 2019 - 19:43

Значи нямаш лампи. Проверете датчика в казанчето.
  • 0

#10 maiamibee

maiamibee

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor 192hp

Публикувано 25 януари 2019 - 08:11

Мдааа и аз така предполагах, че ще изписва грешка на дисплея. Нека стане по-топло времето и по-дълъг деня, понеже все още е тъмно като се прибирам вечер, и ще огледам датчиците. Междувременно продължавам аз да съм датчик :)

• 0

#11 barty

barty

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 971 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 25 януари 2019 - 11:02

Мдааа и аз така предполагах, че ще изписва грешка на дисплея. Нека стане по-топло времето и по-дълъг деня, понеже все още е тъмно като се прибирам вечер, и ще огледам датчиците. Междувременно продължавам аз да съм датчик :)

Казанчето е доста обемно, 7л така че не е проблем, т.е.не се налага да наливаш течност често. Може да изчака до пролетта.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни