светнаха лампи на таблото на w208!!!!
Започната от vanko_png, 25 окт 2013 - 10:22:57
10 мнения по тази тема
Публикувано 25 октомври 2013 - 10:22
Колеги снощи светнаха на таблото индикацията за течноста на чистачките и за антифриза сякаш няма в казанчетата а в тях има.Миналата седмица чат-пат светнат и изгаснат но сега постоянно светят.колата е clk 200 w208.
Публикувано 25 октомври 2013 - 22:19
Колеги снощи светнаха на таблото индикацията за течноста на чистачките и за антифриза сякаш няма в казанчетата а в тях има.Миналата седмица чат-пат светнат и изгаснат но сега постоянно светят.колата е clk 200 w208.
Двата датчика са на една верига и ако има нещо неизправно по системата, ще светват и двете лампи. Аз имах проблем с датчика на казанчето за течността на чистачките - когато намалееше течността, ми светваха и двете индикации както при теб. След подмяната му се оправи проблема. Ако не се лъжа единия датчик подава 100ома, другия 200, а при 300ома светват и двата. Прегледай инсталацията, ако нямаш там проблем, единия от двата датчика на казанчета, бърка работата
The Best or Nothing
Публикувано 24 януари 2019 - 10:27
Здравейте! А какво точно светва - лампа на таблото ли е? Понеже аз имам обратния проблем - разбирам, че няма течност, когато вече е свършила и нищо не свети. Ако някой може да прати картинка/снимка.
Публикувано 24 януари 2019 - 10:53
Да не е изгоряла лампата?Здравейте! А какво точно светва - лампа на таблото ли е? Понеже аз имам обратния проблем - разбирам, че няма течност, когато вече е свършила и нищо не свети. Ако някой може да прати картинка/снимка.
Публикувано 24 януари 2019 - 11:13
И това е възможно. Значи са на лампи, не се изписват грешки на дисплея, така ли? Това ми беше най-вече въпроса. Изглежда, че твоето табло е като моето. Дали има възможност една снимка като дадеш на контакт, за да видя къде се намират?
Този пост е редактиран от maiamibee: 24 януари 2019 - 11:25
Публикувано 24 януари 2019 - 12:26
А ти фейс ли си, с екран на таблото? Аз съм с префейс, без екран, направо лампи.И това е възможно. Значи са на лампи, не се изписват грешки на дисплея, така ли? Това ми беше най-вече въпроса. Изглежда, че твоето табло е като моето. Дали има възможност една снимка като дадеш на контакт, за да видя къде се намират?
Публикувано 24 януари 2019 - 12:40
Ето такова е моето. Съжалявам, че така с линк, но нямам снимка в момента. https://www.megapart...oduct/491221866
Публикувано 24 януари 2019 - 19:43
Значи нямаш лампи. Проверете датчика в казанчето.
Публикувано 25 януари 2019 - 08:11
Мдааа и аз така предполагах, че ще изписва грешка на дисплея. Нека стане по-топло времето и по-дълъг деня, понеже все още е тъмно като се прибирам вечер, и ще огледам датчиците. Междувременно продължавам аз да съм датчик
Публикувано 25 януари 2019 - 11:02
Мдааа и аз така предполагах, че ще изписва грешка на дисплея. Нека стане по-топло времето и по-дълъг деня, понеже все още е тъмно като се прибирам вечер, и ще огледам датчиците. Междувременно продължавам аз да съм датчик
Казанчето е доста обемно, 7л така че не е проблем, т.е.не се налага да наливаш течност често. Може да изчака до пролетта.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни