Привет!
Обръщам се към Вас с една голяма молба... Започнах да събирам мотора (200D, 60 к.с.) и установих, че жилото на газта е скъсано и вързвано (доста нестабилно) с клема... Мога да го ползвам в това състояние, но не се знае кога ще ме остави на пътя. Намирането на въпросното жило обаче се оказа огромен проблем (говоря за ново, не съм търсил по моргите).
В Балкан Стар ми казаха, че жилото е 1000 мм дълго. А след мислене и чудене около 2-3 мин по телефона, девойката каза, че в моя случай (1980 година) е "може би 1065 мм".
Това "може би" доста ме учуди като се има предвид, че дадох номер на рама... Очаквах по-сигурен и конкретен отговор, но уви И точно поради тази причина не посмях да попитам за ОЕМ номер на жилото...
В каталога на Febi Bilstein дори няма жило с такава дължина. Най-близкото е 1090 мм:
http://www.mister-au..._a10121374.html
(линка е за пример, не е реклама)
Учудващо е, че във същия сайт ми предлагат и жило за 200D, което е 1690 мм (т.е. 60 см по-дълго).
Знам, че най-лесно е да сваля моето и да го измеря, но... в момента колата ми е малко далеч (на път съм). Има ли някой опит с тези жила? Съвет от къде мога да взема ново? Или пък случайно някой да има такова в мазето?
Предварително благодаря за помощта...