Здравейте, изключително ми е приятно да напиша тази тема!
Искам да изкажа свойте огромни и безкрайни благодарности към Бай Васил (Вай Басо). Това е един смея да твърдя, макар и да не го познавам, невероятен човек, с добра душа и сърце.
Историята е следната: всичко започна когато реших да пусна ето тази тема http://forums.mbclub...раят-оборотите/ и помолих на лично съобщение Вай Басо да хвърли едно око и ако може да ми помогне с някой акъл. Той не ми помогна само с акъл, а направо ми реши проблема! Днес сложих дебитомера, който той ми изпрати и колата заспа, звъннах му да го попитам продава ли дебитомера или ще трябва да си търся друг, втора употреба, защото 600 лв за чисто нов бош не мога да ги извадя, а той ми отговори следното: ако ти върши работа този карай с него, аз не искам нищо в замяна (забравих да спомена, че ми изпрати дебитомера просто да го пробвам и съм платил само 4.20лв, разход по доставката). И ми каза така: ако имаш възможност и желание дари някой лев за дечицата (които даже в момента не помня къде се намираха, само запомних към кого трябва да се обърна за IBAN за превод на някаква сума) колкото ти е по възможност, без да се натоварваш и ангажираш с някакви суми. Което за мен е още по-благородно , че той дори и 5 лв не пожела да изкара от този дебитомер, а реши да ги дари на дечицата.. ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ, с които да опиша благодарноста си към този Човек! Изключително се радвам, че има такива хора и то в България, страна на завистта, лъжата и мизерията.. Също така забравих да спомена, че с него не се познаваме лично! ГОРДЕЯ СЕ С ТАКИВА ХОРА!!
ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ БАЙ ВАСО!!
Този пост е редактиран от miro0: 05 октомври 2013 - 20:03