Здравейте.Проблема е следния.Когато сложа записан диск(записан на най-ниска скорост) от мен и диска свири няколко минути и ми се включва радиото автоматично и изписва диск ерор.Другото което е, че като сменям песните ги сменя както си иска то.Искам да подчертая, че с оригиналните дискове закупени от магазин няма проблеми.Единственото нещо е, че пак ги сменя песните, но не изписва диск ерор?Някой с подобен проблем?
Проблем с дисковете фабричен касетофон W203
Започната от antoanidis, 30 сеп 2013 - 18:24:29
15 мнения по тази тема
Публикувано 30 септември 2013 - 18:24
Публикувано 30 септември 2013 - 23:13
A, това не е проблем От доста време се върти една теория, че Мерц са ценители на качеството и поради тази причина, Becker-ите направени за Мерц не четат нищо, освен оригинални. Дали е мит или истина, едва ли ще намерим достоверно инфо.
Т.е. така е по концепция. Очевидно успяваш да го залъжеш и записвачката ти е хубава, но принципно не става.
Changer-ите обаче четат и записвани дискове без грижи
Публикувано 01 октомври 2013 - 08:12
При мене записваните тръгват ноу бавно......пускам го в Панчарево тръгва в Дупница......aко не ми хареса песента и я прескоча, следващата започва около Благоевград.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 01 октомври 2013 - 08:23
Здравейте
Моят плейър чете всичко, без грамофонни плочи. Само един път беше записало грешка в CD -то, защото диска беше невероятно надраскан.
Публикувано 01 октомври 2013 - 08:40
Здравейте, и при мен няма проблеми със записани дискове (аудио диск). Чете ги и си работи както с оригиналните
Публикувано 01 октомври 2013 - 10:35
И аз нямам проблеми, т.е. имах много проблеми , след което си купих едно чистещо цд за 3лв, пуснах го 3-4 пъти и сега пущината чете всичко - от симфонии на Бах до тежък дет метъл, без значение горяно цд, оригинално, не-оригинано.
Публикувано 02 октомври 2013 - 12:12
И аз нямам проблеми, т.е. имах много проблеми , след което си купих едно чистещо цд за 3лв, пуснах го 3-4 пъти и сега пущината чете всичко - от симфонии на Бах до тежък дет метъл, без значение горяно цд, оригинално, не-оригинано.
Публикувано 02 октомври 2013 - 12:15
Вaсе,от де го взе тоз "чистaч"бе джaнъм?Щот и мойтa "лaкaрдия"в последно време съ ослушвa.
Публикувано 02 октомври 2013 - 16:32
Вaсе,от де го взе тоз "чистaч"бе джaнъм?Щот и мойтa "лaкaрдия"в последно време съ ослушвa.
От Техномаркет го взех, на него пише, че не се препоръчва да се ползва за Car уредби, но аз все пак го ползвах и резултатът е добър, аз и двама приятели го тествахме - един със същата цетка и един със ЦЛК 208, сработи си идеално.
Публикувано 02 октомври 2013 - 18:50
Блaгодaрности !
Публикувано 02 октомври 2013 - 19:37
Блaгодaрности !
И от мен!
Този пост е редактиран от Вай Басо: 02 октомври 2013 - 19:38
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 03 октомври 2013 - 09:44
Иес ,иес....Вaй Бaсо ЧОК ДИДЖЕЙ...ЧЕКМИДЖЕ ГИРЛУТИЯ......Голем си,голем БAЙ ВAСО !!!
Публикувано 03 октомври 2013 - 09:53
Сите сме чок бурда, оле шаш
Публикувано 03 октомври 2013 - 10:49
Колеги и аз си купих такъв почистващ диск от 3 лева и резултат няма абсолютно никакъв...Пусках го 10 пъти и след като го сложа вътре почва да върти всичките номерации на песните както си ги иска..Явно проблема не е от чистенето, а някъде вътре в сд-то, защото повечето от вас казвате, че няямате проблеми и ви вървят записваните дискове.При мен само оригиналните тръгват..
А като сложа записан свири 1 минута и изписва CDS ERR и до там вече съм на радио
Публикувано 03 октомври 2013 - 10:55
Колеги и аз си купих такъв почистващ диск от 3 лева и резултат няма абсолютно никакъв...Пусках го 10 пъти и след като го сложа вътре почва да върти всичките номерации на песните както си ги иска..Явно проблема не е от чистенето, а някъде вътре в сд-то, защото повечето от вас казвате, че няямате проблеми и ви вървят записваните дискове.При мен само оригиналните тръгват..
А като сложа записан свири 1 минута и изписва CDS ERR и до там вече съм на радио
При мен има подобен проблем, изписва CDS ERR и го закарах при аудио техник. Каза, че е от оптиката, поръчана е и се чака да пристигне, за да се монтира. Цена за разглобяване/сглобяване и смяна на оптика + оптика ще бъде 50,00лв, което ме учуди много, предвид цените на оптиките (над 100,00лв). Така, че незнам каква е вероятността и при теб оптиката да е заминала предвид, че ти чете отвреме на време дискове. Другото, което е, че тези почистващите дискове не са много препоръчвани и временно почистват лещата, но в същото време и вредят до колкото знам. По-добър вариант от това да свалиш аудиото и да го занесеш да го почистят, няма. Успех
The Best or Nothing
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни