Полезна информация от общ характер!
Започната от Рошен, 03 окт 2012 - 21:13:47
17 мнения по тази тема
Публикувано 03 октомври 2012 - 21:13
Край на SMS-ите в mobile.bg
Най-големият сайт за автомобили у нас продължава да усъвършенства функционалността си, ръководейки се основно от предпочитанията на многобройните си потребители. Сега mobile.bg залага на нова стратегия с цел още по-голямо популяризиране на вашите обяви. Накратко казано, разглеждането на всички обяви става абсолютно безплатно.
По-конкретно всяка публикувана обява в mobile.bg автоматично става видима за всички потребители. Като бонус всички безплатни обяви ще се появяват и на сайта Bazar.BG. Това ще разшири още повече аудиторията от потребители, които ще видят вашата обява.
Ако все пак държите вашата обява да се отличава от останалите и да е позиционирана най-отпред в резултатите на търсенето, можете да ползвате услугата TOP оферта. Тази опция определено ще даде предимство на обявата ви, като освен всичко ще я промотира и в сайтовете car24.bg, Automedia.bg, bazar.bg, avtomobilni.bg, vozila.net и grad.bg.
mobile.bg е единственият специализиран сайт за автомобили, който съществува и офлайн чрез вестник "mobile.bg" и списание "mobile.bg". ТOP офертите се публикуват и в двете издания.
Най-големият сайт за автомобили у нас продължава да усъвършенства функционалността си, ръководейки се основно от предпочитанията на многобройните си потребители. Сега mobile.bg залага на нова стратегия с цел още по-голямо популяризиране на вашите обяви. Накратко казано, разглеждането на всички обяви става абсолютно безплатно.
По-конкретно всяка публикувана обява в mobile.bg автоматично става видима за всички потребители. Като бонус всички безплатни обяви ще се появяват и на сайта Bazar.BG. Това ще разшири още повече аудиторията от потребители, които ще видят вашата обява.
Ако все пак държите вашата обява да се отличава от останалите и да е позиционирана най-отпред в резултатите на търсенето, можете да ползвате услугата TOP оферта. Тази опция определено ще даде предимство на обявата ви, като освен всичко ще я промотира и в сайтовете car24.bg, Automedia.bg, bazar.bg, avtomobilni.bg, vozila.net и grad.bg.
mobile.bg е единственият специализиран сайт за автомобили, който съществува и офлайн чрез вестник "mobile.bg" и списание "mobile.bg". ТOP офертите се публикуват и в двете издания.
„Човек вижда толкова, колкото знае.“
Публикувано 03 октомври 2012 - 21:48
Сетиха се тия тикви. Кой ще ти пуска смс след като може да свърши същата работа в cars.bg....
Публикувано 28 ноември 2012 - 14:36
Изводът е, че трябва да се строят пътищя, които да НЕ позволяват развиването на каквато и да било скорост, за да няма нарушители.
Тесен път с дупки е по-евтино от широк, асфалтиран път с камери!
Тесен път с дупки е по-евтино от широк, асфалтиран път с камери!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 януари 2013 - 23:28
Рошав, те и досега не взимаха точки, ако си с т.нар. златен талон... но ти взимат златния талон и на следващото нарушение вече ти взимат и точките... а нов златен - след 6 години! На моя му се радвах известно време, после си тръгна... а месец след това и точки си тръгнаха от новия - вече син талон.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 март 2013 - 13:59
Колеги, не знам къде да го пиша следното, та затова го плякам тук. Модераторът да го мести, ако реши.
В събота на моя позната й крадат колата от автомивка - нова 204ка.
Тя дава ключа на мияча, той си си приключва операцията, оставя колата с отворена врата настрани и с ключ на таблото.
Някакъв непознат тип, дето в момента е на автомивката, скача в колата и изчезва с мръсна газ.
Естествено, тя сега е в голям филм.
Та да внимавате, като си оставяте ключовете на миячи....<щото кой ли не го е правил.>...поне колата да не губите от поглед.
Ъпдейт: на тази автомивка ходели от години и ги познавали..... Някъде по Стамболйски около мола май беше.
Този пост е редактиран от Praetorian: 04 март 2013 - 21:02
Публикувано 07 март 2013 - 22:04
Ето две неща които смятам за важни и малко в полза на народа.
Подновяване на договор за телефон и кабелна само с подпис
http://fakti.bg/bizn...paign=firstpage
А това дано стане деиствителност.
ВАС:Таксите, които МВР събира за издаване на лични документи, са незаконни
http://fakti.bg/bulg...ti-sa-nezakonni
Този пост е редактиран от Ванюша: 07 март 2013 - 22:05
Публикувано 27 юни 2013 - 11:34
Ако сте фенове на двубоите, ето нещо интересно което предстои
За повече инфо, изтеглете файла: https://copy.com/PfsTt3R0E291
Публикувано 08 октомври 2013 - 09:10
Камерата на Телевизионната кула в София работи от време на време, не е просто за плашене на пилците.
Снима само надолу според мен.
Вчера през нощта един Акорд го отнесе пред мен... добре че карах малко по-назад и успях да намаля преди камерата.
Публикувано 16 юли 2015 - 15:55
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 02 май 2018 - 16:49
Здравейте, от скоро имам w205 Ц клас, но няма камера и искам да сложа такава. Намерих, но ми казаха ми, че има вероятност линийте да не се въртят с волана защото ако не е заложено в колата няма как да стане дори и оригинална. Така ли е? Помощ.
Публикувано 02 май 2018 - 18:38
Предполагам. Моята е произведена със камера, а дори няма линии но пък е wide view. И аз в началото се чудех защо нямам линии. Така е излязла от завода ми казаха.Здравейте, от скоро имам w205 Ц клас, но няма камера и искам да сложа такава. Намерих, но ми казаха ми, че има вероятност линийте да не се въртят с волана защото ако не е заложено в колата няма как да стане дори и оригинална. Така ли е? Помощ.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 02 май 2018 - 20:26
Предполагам. Моята е произведена със камера, а дори няма линии но пък е wide view. И аз в началото се чудех защо нямам линии. Така е излязла от завода ми казаха.
Има ли как да разбера как е при мен с някаква Диагностика?
Публикувано 02 май 2018 - 20:54
Някой, който знае може да каже.Има ли как да разбера как е при мен с някаква Диагностика?
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 03 май 2018 - 12:20
Има ли как да разбера как е при мен с някаква Диагностика?
Колега, какво точно си намерил като камера? Ако е оригинална камера ти трябва и окабеляването за нея, както и модула който я управлява от този модул до колкото съм запознат идват и динамичните линии. Оригинална камера под 70-100 евро няма, отделно окабеляване и модул, ще ти излезне доста пари, не на последно място трябва и да платиш на някой да ти я постави.
Ако камерата която ти предлагат е китайска, тогава ако има линии, те няма да са динамични а ще са статични. Реално при китайските камери линиите са просто картинка която е заложена и винаги се вижда когато гледаш камерата.
Публикувано 03 май 2018 - 19:46
Колега, какво точно си намерил като камера? Ако е оригинална камера ти трябва и окабеляването за нея, както и модула който я управлява от този модул до колкото съм запознат идват и динамичните линии. Оригинална камера под 70-100 евро няма, отделно окабеляване и модул, ще ти излезне доста пари, не на последно място трябва и да платиш на някой да ти я постави.
Ако камерата която ти предлагат е китайска, тогава ако има линии, те няма да са динамични а ще са статични. Реално при китайските камери линиите са просто картинка която е заложена и винаги се вижда когато гледаш камерата.
Казаха ми, че дори да е оригинална пак може да не са динамични и аз се учудих, но де да знам. Затова търся инфо зада знам да слагам или не. Някой знае ли добър майстор в София който може да монтира?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни