Тениски за Бенц фенове
Започната от KPAHK, 27 фев 2006 - 11:42:24
17 мнения по тази тема
Публикувано 27 февруари 2006 - 11:42
Тениски за Бенц фенове
тука можем да поръчаме
ТЕНИСКИ
остава отворен вапросът с дизайн (лого, URL, цветове, бг знаме и т.н) B)
тука можем да поръчаме
ТЕНИСКИ
остава отворен вапросът с дизайн (лого, URL, цветове, бг знаме и т.н) B)
Публикувано 02 март 2006 - 20:27
Колеги, дадоха ми координатите на фирмата,която прави рекламните материали на Мото-Пфое.Можем да ползваме услугите и ,но предлагам първо да определим какъв модел тениски, шапки и тнт искаме, как да изглеждат и колко бройки за да ни дадат оферта- така че измисляйте лого и така.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
#3 Гост_racingboy190eГост_
Публикувано 14 март 2006 - 18:51
Момчета здравейте
Подкрепям ви за тениските или шапките!Действаите,ако нещо мога да помогна казвайте.
Подкрепям ви за тениските или шапките!Действаите,ако нещо мога да помогна казвайте.
#4 Гост_GuestГост_
Публикувано 15 април 2006 - 10:39
Аз искам шапка и тениска
Публикувано 15 април 2006 - 10:40
Аз искам шапка и тениска
Публикувано 17 април 2006 - 21:17
И аз искам шапка и тениска
Публикувано 18 април 2006 - 09:19
И аз искам тениска и шапка, наистина!Аз искам шапка и тениска
Бойкоооо, кога ще ни разкажеш за ван-а или ще дойдеш да го пробваме как е на някоя от срещите?
#8 Гост_TUNINGГост_
Публикувано 18 април 2006 - 11:39
Аз мойте тениски какво да ги права чакал съм някои дасе появи на срещата от 14:50 до 16:00 Вие се събрахте нали ,а аз висех толко време в колата !!!
Публикувано 18 април 2006 - 11:48
и къде чака та не ни виде?20 бенца на едно място няма как да не ги видишАз мойте тениски какво да ги права чакал съм някои дасе появи на срещата от 14:50 до 16:00 Вие се събрахте нали ,а аз висех толко време в колата !!!
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 18 април 2006 - 11:49
Я си дай телефона да ти звъннаАз мойте тениски какво да ги права чакал съм някои дасе появи на срещата от 14:50 до 16:00 Вие се събрахте нали ,а аз висех толко време в колата !!!
Публикувано 18 април 2006 - 12:07
TUNING пак ни пързаляш нещо
Публикувано 18 април 2006 - 14:00
бате продадах го буса ония ден... иначе такъв бус втори нямаше... вече не съм притежател на мерцедес но все още съм им фен... Бус-а ми беше WESTFALIA изпълнение.. отзаде с масичка и седалките ставаха на спалня... нямаше екстра дето да я няма... автоматик,климатик,темпомат,печка,навигация,хладилник имаше... ролбари му сложих гуми джанти,чип тунинг имаше(158коня)... страшен беше бус-а ама го дадахме... омръзна ми да карам бус пък и мн голям ся нещо по малко и по спортно ще земем....И аз искам тениска и шапка, наистина!Аз искам шапка и тениска
Бойкоооо, кога ще ни разкажеш за ван-а или ще дойдеш да го пробваме как е на някоя от срещите?
Публикувано 18 април 2006 - 14:43
а ако не е тайна за кве парички го шитна??
Публикувано 18 април 2006 - 17:38
Браво на теб - аз карам двувратка и си мисля за бус, а ти имаше бус и си мислеше за нещо по-спортно... немам думи за разминаването. за какви пари го продаде и поне да го беше обявил и тукбате продадах го буса ония ден... иначе такъв бус втори нямаше... вече не съм притежател на мерцедес но все още съм им фен... Бус-а ми беше WESTFALIA изпълнение.. отзаде с масичка и седалките ставаха на спалня... нямаше екстра дето да я няма... автоматик,климатик,темпомат,печка,навигация,хладилник имаше... ролбари му сложих гуми джанти,чип тунинг имаше(158коня)... страшен беше бус-а ама го дадахме... омръзна ми да карам бус пък и мн голям ся нещо по малко и по спортно ще земем....
Публикувано 18 април 2006 - 20:47
Буса ти е като спортна кола ,но не е като двувраткабате продадах го буса ония ден... иначе такъв бус втори нямаше... вече не съм притежател на мерцедес но все още съм им фен... Бус-а ми беше WESTFALIA изпълнение.. отзаде с масичка и седалките ставаха на спалня... нямаше екстра дето да я няма... автоматик,климатик,темпомат,печка,навигация,хладилник имаше... ролбари му сложих гуми джанти,чип тунинг имаше(158коня)... страшен беше бус-а ама го дадахме... омръзна ми да карам бус пък и мн голям ся нещо по малко и по спортно ще земем....
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни