Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Позициониране на надписите върху багажника

• Please log in to reply
12 мнения по тази тема

#1 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 август 2013 - 13:11

След като вчера коментирахме че са ми опадали надписите от едната страна, минах да измия колата и опадаха и от другата страна :) Та в момента търся шаблончетата за позициониране на надписите върху багажника.

В тази връзка попаднах на документ за позиционирането на AMG баджа върху багажника при W202, W124, W210, R129, W140

Ако някой разполага с подобен документ за другите надписи и при други модели, чувствайте се ДЛЪЖНИ да споделите информацията. Мен лично ме интересувт надписите CLK200 отляво и KOMPRESSOR отдясно...

Прикачени файлове

• Прикачен файл  AMG Logo.pdf   66,87K   68 Брой сваляния

• 1

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#2 K4m3n

K4m3n

Чирак

• Потребители на форума
  • 59 Мнения:
  • Град:Stuttgart

Публикувано 08 август 2013 - 14:56

След като вчера коментирахме че са ми опадали надписите от едната страна, минах да измия колата и опадаха и от другата страна :) Та в момента търся шаблончетата за позициониране на надписите върху багажника.

В тази връзка попаднах на документ за позиционирането на AMG баджа върху багажника при W202, W124, W210, R129, W140

Ако някой разполага с подобен документ за другите надписи и при други модели, чувствайте се ДЛЪЖНИ да споделите информацията. Мен лично ме интересувт надписите CLK200 отляво и KOMPRESSOR отдясно...

Това, което си приложил е документ от WIS, по-спомен членовете на клуба нямат ли достъп до WIS-a? Там да разгледаш? И аз като остана малко по-свободен ще ги потърся инструкциите.

• 0

#3 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 август 2013 - 16:39

Да, виждам го, че е от WIS и да, имаме достъп до WIS... ама там търсенето всеки път ми бърка в здравето, не са го направили много интуитивно. Иначе документа го намерих в един от англоезичните форуми, докато търсех информация по темата, явно някой вече го е извадил от WIS.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#4 K4m3n

K4m3n

Чирак

• Потребители на форума
  • 59 Мнения:
  • Град:Stuttgart

Публикувано 08 август 2013 - 22:14

Да, виждам го, че е от WIS и да, имаме достъп до WIS... ама там търсенето всеки път ми бърка в здравето, не са го направили много интуитивно. Иначе документа го намерих в един от англоезичните форуми, докато търсех информация по темата, явно някой вече го е извадил от WIS.

И аз бая си поиграх с WIS-а и не успях да открия нищо :(

• 0

#5 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 август 2013 - 00:53

погледни документ AR88.50-P-5050A там е описано :) и няма да ти хареса . продават темплейти, по които да си залепиш надписите. в най-лошия случай в БС трябва да ги имат и да услужат :) 

;) 

• 0

#6 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 август 2013 - 10:05

Е да беше дал самите шаблони... качвам го тук и тоя документ, че може да се окаже полезно и за някой друг все пак.

Прикачени файлове

• 0

#7 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 09 август 2013 - 13:19

Илия, дали с мащабиране няма да можеш да ползваш снимките за шаблон?

• 0

#8 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 август 2013 - 16:22

Съвсем не е изключено, все пак не ми трябва точност до милиметър, а от тия снимки няма как да мръдне повече от половин сантим...
  • 0

#9 echkov

echkov

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 4 Мнения:
  • Автомобил:
    W208 200 Kompressor 1999
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 август 2013 - 08:26

А защо не шаблон от друго ЦЛК? Мога примерно да премеря на мойта спрямо опорна точка.

• 1

#10 Terje

Terje

Прохождащ

• Нови потребители
  • 3 Мнения:
  • Автомобил:
    C220 CDI

Публикувано 06 юни 2017 - 15:47

Здравейте,

Ще изровя темата от прахта, понеже ми след известно търсене в интернет пространството, не успях да намеря инструкции за поставяне на надписа върху багажника на моята C220 CDI. 

От AGM Logo файла, прикачен към темата, мога да използвам разстоянията към крайщата на капака, но ми липсват разстоянията между самите символи. Един пишман майстор преди време ми ги свали един по един, без да направи шаблон, и сега съм решил да ги върна на мястото им.

Някой има ли подобна информация? 

Нямам достъп до WIS, иначе бих се и поразровил там. 

• 0

#11 Grozdanov

Grozdanov

Чирак

• Потребители на форума
  • 251 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 07 юни 2017 - 07:21

Здрасти колега,

Разстоянието между символите, можеш да го вземеш само от друга такава кола, защото самия надпис не се продава буква по буква, а като цял текст и съответно шаблона е за цял текст.

Прикачени файлове

• 0

#12 Terje

Terje

Прохождащ

• Нови потребители
  • 3 Мнения:
  • Автомобил:
    C220 CDI

Публикувано 07 юни 2017 - 10:51

Разбрах, че надписите се продават на цяло, но понеже в AMG Logo файла ги има дадени разстоянията между буквите, предполагам, че и за другите надписи би могло да се намерят.

Още повече при тенекеджийски работи по багажника, не вярвам надписите да се свалят цели. Тогава при поставянето им обратно би трябвало да има инструкции.

Това с другата кола за сега е най-работещия вариант, но си е друго човек да почерпи информация то извора :)

• 0

#13 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 08 юни 2017 - 13:34

Разбрах, че надписите се продават на цяло, но понеже в AMG Logo файла ги има дадени разстоянията между буквите, предполагам, че и за другите надписи би могло да се намерят.
Още повече при тенекеджийски работи по багажника, не вярвам надписите да се свалят цели. Тогава при поставянето им обратно би трябвало да има инструкции.

Това с другата кола за сега е най-работещия вариант, но си е друго човек да почерпи информация то извора :)

Уважаващ себе си бояджия би трябвало да го свали целия.
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни