Фаровете ми не се движат нагоре надолу, самите фарове са здрави, вакуумните капачки са захванати правилнo и добре за тях, т.е. ако имаше вакуум до тях, трябваше да се движат.
Никога, откакто тази кола е била в БГ, не са се движили. Т.е. не е нещо, което ми се е развалило сега. Регулирани са добре от врътките им, но искам да си поправя тази функция.
Нямам съскане и подобни звуци нито около копчето, нито където и да е (доколкото съм проверил) при въртене на копчето.
Подозирам един елемент зад жапката, който ще сменя с огромно удоволствие, но ми се иска да съм сигурен, че се целя аргументирано в него.
Възможно ли е някой да потърси в "тайната документация" пълна диаграма на вакуумите в 170, аз намирам отрязъци, а по този начин не виждам цялата картинка.
Мога и сам да се разровя и вече съм събрал известно количество инфо, но физически нямам почти никакво време тези месеци да се ровя из нета за подобни неща.
Ето една отправна точка.
За начало първи заподозрян е малкото вакуумно клапанче (но.50 от колектора), но се вижда как в долната част на картинката, където са номер 5 маркучите, единият тройник има подозрително свободен край.
Като го поправя ще пусна DIY, както винаги!

Виж ГАРАЖА