Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Кора под двигател + странични кориподмяна

• Please log in to reply
2 мнения по тази тема

#1 zeitgeist

zeitgeist

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Е200 1995

Публикувано 16 юли 2013 - 12:08

Автомибила е W124 E200 1995г.  с двигател M111.920. Кората или капака под двигателя е от някакъв друг модел ?!, не пасва добре и съответно влиза вода при преминаване през локви. Освен това страничните прегради, т.нар. antinoice capsule са със счупена долна част и това още отваря дупката. Водата така пръска по компресора на климатика и по ремъка и ... майка плаче.

Решил да ги сменя, ама тия неща трите (капак + 2 бр. странични кори) оригинални струват близо 500 лева. Не съм ходил по морги още, малко ме съмнява, че лесно ще намеря нещо здраво.

Въпроса ми е за аналозите (напр. това), които сигурно са китайски и струват около 150 лв трите неща - някой слагал ли такива, пасват ли, абе с две думи - стават ли?

• 0

#2 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 юли 2013 - 21:07

Слагал съм на БМВ, материалът е интересен. На бавара пасна перфектно, не виждам причина тук да не пасне. (подкалниците не пасват 100%, трябва да играе пистолет с горещ въздух).
Колкото до материала, седи по-твърд от оригиналния. Доста си играх да огъвам подкалниците и не се счупиха, така че не виждам причина защо не...
  • 0

#3 gosho777

gosho777

Напреднал

• Потребители на форума
  • 353 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Мерцедес Е200 купе, 1995-та год.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 юли 2013 - 23:14

Аз съм питал тези от този сайт.
Казаха че са полски,изработени от азбест (или нещо такова казаха),не се чупели лесно.
 http://avtokori.bg/K...25592m1159.html

Този пост е редактиран от gosho777: 17 юли 2013 - 23:18

• 0
Едно желание,една мечта - Mercedes Benz

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни